Last news in Fakti

8 Декември, 2022 11:11 2 851 4

Дженифър Лопес и бившата на Бен Афлек, Дженифър Гарнър, си разменят подаръци за Коледа

  • дженифър лопес-
  • дженифър гарнър-
  • бен афлек-
  • бивша съпруга-
  • коледни подаръци-
  • приятелство

Противно на очакванията, двете актриси продължават да градят стабилно приятелство помежду си

Противно на всякакви очаквания, Дженифър Гарнър и Дженифър Лопес продължават да градят стабилно приятелство помежду си, след като Бен Афлек замени едната актриса с другата, пише задокеанската преса, която продължава да държи под око отношенията между двете жени, следейки отблизо развитието в отношенията им.

Въпреки че много хора предполагаха, че сватбата на двойката, подновила романса си година по-рано, ще се окаже ябълката на раздора между бившата и настоящата му съпруга, но не така се случи. За това свидетелства и източник на "HollywoodLife", който разкрива пред медията, че двете дами се разбират прекрасно. Оказва се, че освен едно и също име, те споделят и общи интереси, пише dir.bg.

"Между тях има взаимно уважение и признателност. Нещо повече, тази година те планират да си разменят подаръци за предстоящите празници", издава той.

Втори източник твърди, че Лопес е изключително благодарна за приятелството си с Гарнър, допринасящо за безграничното щастие, което изпитва в този момент на живота си.

"През последните няколко месеца те станаха наистина близки, а връзката им се задълбочава с всеки изминал ден. Бракът с Бен по никакъв начин не повлия на респекта, който изпитват една към друга, дори напротив, сега той сякаш е по-голям от всякога. И двете поставят на първо място семейството и искат най-доброто за децата си, които вече са свързани помежду си", казва той, допълвайки, че Джей Ло е признателна за непредубедения начин, по който колежката ѝ е подходила към ситуацията.

В началото на миналия месец латино дивата даде интервю за списание "Vogue". В разговора с изданието тя за първи път направи публичен коментар, относно някогашната любима на мъжа си. Тогава изпълнителката на "Love don't cost a thing" я определи като "невероятен родител", като също така отбеляза, че макар и разделени, Гарнър и Афлек се справят страхотно във възпитанието на дъщерите и сина си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами,

    4 3 Отговор
    Дженифър Гарнър е благодарна на Лопес,че я отърва и приюти пияндурника Бен Афлек.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гарнър

    3 2 Отговор
    прилича на мишка, грозновата е, но е естествена. За самовлюбената, развратна, надменна и с огромен диференциал Лопез - без коментар. И с Бен няма да се задържи дълго, характера й е ужасен, а той пак ще се пропие. А това с подаръците е двуличие.

    Коментиран от #4

  • 4 ???

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гарнър":

    Холзи прилича на мишка, не Дж Гарнър. Всъщност Гарнър е доста красива!