Last news in Fakti

12 Януари, 2023 13:56 4 757 10

Емили Ратайковски беше засечена на среща с още един известен комик (СНИМКИ)

  • емили ратайковски-
  • модел-
  • комик-
  • среща-
  • пийт дейвидсън-
  • ерик андре

Моделът беше засичан на срещи с известни мъже като Брад Пит и Пийт Дейвидсън след развода си

Емили Ратайковски беше засечена на среща с още един известен комик (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Емили Ратайковски е свободна и това определено ѝ личи. Моделът, който наскоро беше засечен с художника Джак Гриър, а преди това и с комика Пийт Дейвидсън, беше забелязан да излиза с негов колега от комедийните среди - Ерик Андре в Ню Йорк на 7 януари.

За вечерната среща, по време на която двойката беше заснета да се разхожда из града, Емили изглеждаше стилно в дълъг черен кожен тренч върху миди рокля и модерни черни маратонки. Що се отнася до актьора от "Мъжът търси жена", той беше облечен в черно палто със зелена риза с флорални мотиви, панталони в цвят каки и бели маратонки Adidas.

Публикация, споделена от Media News (@latestheadline)

Срещата на Ерик и авторката на "Моето тяло" идва няколко седмици след като Емили, която подаде молба за развод с бившия си съпруг Себастиан Беър-Маклард през септември след четири години брак, беше снимана да се гушка и да си разменя целувки с Джак.

Преди това Емили беше забелязана да излиза с Пийт на мач на "Ню Йорк Никс" в "Медисън Скуеър Гардън" през ноември.

Източник, близък до Емили, заяви пред E! News през същия месец, че макар да са "ходили на няколко срещи" и "да флиртуват открито", те държат нещата да са непринудени. "Тя не се среща ексклузивно с никого и се забавлява", отбеляза запознатият източник през ноември. "Емили е в своята "ера на самотно момиче" и иска да види какво има навън", допълва той.

След раздялата си Емили даде ясно да се разбере, че не се задоволява с по-малко, отколкото заслужава, като призна в подкаста си, че се чувства така, сякаш привлича "най-лошите мъже".

"Понякога си казвам: "Майната му. Защото искам уверен мъж", обясни тя в епизода на подкаста High Low with EmRata от 2 януари. "Не искам прекалено самоуверен мъж, който има какво да доказва и се опитва да го докаже чрез мен."

Емили продължи: "Това, което мразя при запознанствата, особено с мъжете, е, че имам чувството, че те са като: "Добре, да, ти си специална. Ти си успяла. И всичко това им харесва, но след това бавно се комплексират и не знаят какво да правят с тези свои чувства, а след това се обиждат на теб. И тогава започват да ви събарят и нямате избор, освен да се върнете в изходна позиция".

31-годишната актриса обясни, че това е причината да е толкова внимателна към това с кого се среща.

"И това е толкова сбъркано и несправедливо", добави тя, "защото имам чувството, че много мъже, които наистина мислят, че искат силна жена, всъщност не знаят как да се справят с нея и не знаят какво означава това за собствената им идентичност."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    4 1 Отговор
    Ми той и Стефан Тафров е свободен,да се среща и с него.😎💋👧💋😎
  • 2 Аре бегай

    10 2 Отговор
    Тая пък грозотия какво ми я фалите?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мани мани

    4 0 Отговор
    пичое, давайте да я гаврим тая ... да й прайм гангбанг тука ... да й редуваме дупкте
  • 5 Суфиту

    1 0 Отговор
    наш Гринго от Айтос ги оправя такива известни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Прилича

    1 1 Отговор
    На тр авердс - може и да е
  • 8 цербер

    0 0 Отговор
    Моделката, която наскоро беше засечена с художника Джак Гриър, а преди това и с комика Пийт Дейвидсън, беше забелязана да излиза с негов колега от комедийните среди - Ерик Андре в Ню Йорк на 7-ми януари.
  • 9 Емил Дататаковски

    0 0 Отговор
    Тази е толкова зле в лице, че може да си изповръщаш вътрешностите. За сметка на това, е идеална за посещения в шоколадената фабрика!
  • 10 мучо

    0 0 Отговор
    ама той комикът е по-убав от нея бе......