Last news in Fakti

12 Януари, 2023 14:45 8 803 3

Филип от "Игри на волята" с нов бизнес (СНИМКА)

  • филип-
  • игри на волята-
  • нов бизнес-
  • треньор

Риалити звездата става треньор

Гледайки „Игри на волята“, ни беше трудно да повярваме, че Филип не е професионален атлет. Така, де, той се занимава на доста високо ниво със спорт, но не е като Елица, Аспарух или Алекса например.

Фифо печели медал след медал в плуването, а ето, че е решен и да сподели опита си с всички. Защото Фифо става и треньор!

View this post on Instagram

A post shared by Филип Атанасов (@fifoatanasov)

„Това е нещо, което замислям от доста време и вече е факт“, написа риалити звездата под публикацията по-горе. Става въпрос за кондиционна тренировка, която ще се провежда в нова зала в столичния Люлин.

След тренировките ще следват разговори, свързани със спортно хранене, мотивация за тренировки, а ентусиастите, които искат да се впуснат в следващия сезон на „Игри на волята“, ще получат и съвети по темата.

Филип може и да не спечели голямата награда в „Игри на волята“, но спечели категорично сърцата на публиката и зрителите го обявиха за истинския победител, пише vbox7. Тази слава му донесе доста нови професионални ангажименти и вече виждаме Фифо във все повече професионални фотосесии.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    13 2 Отговор
    Само фитнес инструкторите никнат повече от гъбите в България

    Коментиран от #2

  • 2 честен ционист

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "шампиона":

    След края на режима на Садам Хюсейн в Ирак, основното занимание на младежта е по фитнесзалите, да помпат мусколи и става охрана на местните далавераджии.
  • 3 Реалиста

    4 6 Отговор
    Мускули без сиво вещество, видяхме финала на игрите)!