Last news in Fakti

12 Януари, 2023 14:15 2 259 1

Бен Афлек продава понички в Dunkin’ Donuts (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • понички-
  • реклама

Актьорът поднася кафе и усмивки на Дженифър Лопес

Бен Афлек продава понички в Dunkin’ Donuts (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Любовта на Бен Афлек към поничките е почти легендарна. Той е голям фен на популярна верига за кафе и понички, като често може да бъде забелязан в неин ресторант или с брандирана картонена чаша напът за работа.

Във вторник Афлек беше забелязан да работи във верига за понички в Медфорд, Масачузетс, което се намира само на няколко мили от Бостън.

Снимки на актьора, които се разпространяваха в социалните медии го показаха облечен в тениска Dunkin', козирка и слушалки, докато раздава поръчки на клиентите.

„Никой никога не е виждал Бен Афлек да се усмихва толкова широко в Холивуд. Човекът трябва да напусне работата си и да започне да поема смени в Dunkin'“, гласеше коментар в социалните мрежи.

Малко по-късно стана ясно, че Афлек е част от реклама за известна верига за понички, като към него се присъедини и съпругата му Дженифър Лопес. Докато актьорът се подвизаваше като продавач, то изпълнителката изобщо не трябваше да влиза в роля, като единственото, което се изискваше от нея, е да изглежда красиво, да седи удобно в скъпата си кола и да чака поръчката си.

Афлек помогна на съпругата си да започне деня с вкусно и топло кафе, като от неговите услуги се възползваха и още няколко щастливи клиенти. Един от тях сподели, че актьорът е бил много забавен и остроумен, карайки всички в колата да се смеят от сърце.

Предполага се, че рекламата ще се излъчи по време на полувремето на Супербоул тази година, пише vesti.bg.

Освен че се погрижи за щастливото начало на деня на своите фенове, Афлек върна и своята усмивка, след като се ожени за Дженифър Лопес цели два пъти през миналата година. Първоначално те си казаха „Да“ в Лас Вегас през юли, а месец по-късно организираха пищна сватба в ранчото на актьора.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шоутайм

    1 1 Отговор
    Хубави са им поничките, да. Също капучиното им е хубаво.