Last news in Fakti

14 Март, 2023 08:06 4 161 16

Деси Банова си тръгна по собствено желание от Hell's Kitchen, Теодор от Лондон също напусна надпреварата

  • деси банова-
  • хелс китчън-
  • hells kitchen

Банова излезе напред и съобщи, че се отказва от участието си в риалитито

Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България. Теодор Бакалов, българинът с няколко бизнеса и ресторант във Великобритания, се раздели с мечтаната победа и шанса да прибере наградата от 100 000 лева. Талантливият кулинар се провали във вечерната резервация и напусна надпреварата, като втори шанс да продължи напред най-възрастният участник в шоуто – Клавдия от Берковица.

63-годишната готвачка беше в центъра на най-шумния скандал, огласял сезон 5 на Кухнята на Ада до момента – този между сина ѝ Асен и ексцентричната Наталия.

Участниците от червения отбор имаха поводи за радост – те победиха отбора на звездите в директен кулинарен двубой. Така един от популярните участници трябваше да си тръгне и това по собствено желание направи Деси Банова-Плевнелиева. Нейният благороден жест спести елиминацията в звездния отбор.

„Аз влязох в Hell’s Kitchen с благотворителна цел - да популяризирам каузата на УНИЦЕФ България срещу насилието над деца. Смятам, че моето участие изпълни тази мисия. Затова е редно и честно да спестя елиминацията на моя отбор“, заяви Деси Банова-Плевнелиева при изненадващото си напускане на шоуто.

"Емоцията е твърде силна. Тръгвам си с малко тъга, но тук намерих нови приятели," коментира тя минути преди да си тръгне.

Радостта при червените обаче не продължи дълго. Младият готвач от Перник Станислав и Кристиан от Варна влязоха в остра словесна битка. Перничанинът беше изпратен в изолация, която го накара да разкрие и мотивацията си за участие в Hell’s Kitchen – това е била мечта на баща му, който той губи преди година.

Грешките в кухнята за малко да костват на Станислав мястото в шоуто. Той обаче получи от шеф Ангелов втори шанс, заради силните си лидерски качества.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen във вторник от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Корги

    26 0 Отговор
    Роската да не е помекнал?
  • 3 Кухавела

    43 2 Отговор
    елементарна , както и болезнено скучна женица !
  • 4 Ще отиде да изпере онази краварска

    36 0 Отговор
    краварска подлога-Плевнята, че много се вмириса от слугинаж на краварите.
  • 5 Петър

    37 1 Отговор
    На Деси Банкова изобщо не и трябва да се учи да готви, вкъщи тя си има жена която да и готви, Росица се казва жената, беше и в политиката, но се отказа, явно в готвенето по и върви.
  • 6 инж технолог по хранене

    6 11 Отговор
    Първо трябва да се откажете от белия хляб, тестените изделия и ориза, ако искате да загубите висцерална мазнина. Тези храни са с високо съдържание на въглехидрати, което не само повишава кръвната ви захар, но също така се превръща в захар и лесно се съхранява. Рафинираните въглехидрати имат отрицателни ефекти върху здравето, тъй като са преминали през обработка, при която фибрите и другите хранителни вещества са отстранени. Сладоледите съдържат изкуственни аромати, подсладители и консерванти. Също имат високо съдържание на захар, нездравословни мазнини и калории, които допринасят за натрупването на висцерална мазнина. Следващият път, когато си приготвяте яйца или сте се запътили към любимото си място за закуска, дръжте бекона и преработените меса настрана!
  • 7 Боже мили

    41 1 Отговор
    Ама тя за значимост ли се смята , че щяла да популяризира УНИЦЕФ , че ми се прави и на благодетелка селката ?
  • 8 Кумчо Вълчо

    36 0 Отговор
    Тази Деси е голяма лисица да знаете
  • 9 шуримури

    32 0 Отговор
    Тя ако не е голяма лисица,няма как да омотае Плевнята.
  • 10 Да не е луда?

    20 0 Отговор
    Да готви и да прави салати! По добре да се прибере и Роската да поръчва от ресторанта а тя да си пили търнаците!
  • 11 Гошо

    17 1 Отговор
    А ЖЕНА И КВО КАЗА?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 да питам само

    18 0 Отговор
    а какво прави банов? върви ли бизнеса с хотелите по византийско?
  • 14 Механик

    10 0 Отговор
    Много ясно, че ще си тръгне. Та тя не умее да готви. У тях си има човек за женските задължения (всички женски задължения). Казва се Росенчо. Той е царицата и в кухнята, и при прането, и при женските "леглови" задължения.
  • 15 ха ха

    6 1 Отговор
    Знаете ли какво значи "вик на готвене"? Готвенето, като викне, всичко й се подчинява. Деси си е Деси, а глупакът-глупак.
  • 16 Гост

    2 0 Отговор
    Нормални хора не търпят тази варварщина.