Last news in Fakti

14 Март, 2023 11:15 1 054 3

Град в САЩ ще бъде кръстен на Тейлър Суифт

  • тейлър суифт-
  • име-
  • град-
  • сащ

Глендейл, Аризона, се преименува Суифт Сити

Град в САЩ  ще бъде кръстен на Тейлър Суифт - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Тейлър Суифт е на път да завладее света, макар да може да се твърди, че вече го е направила с втория си албум „Fearless“, съобщи “Giant freakin robot”, предава NOVA. Многократната носителка на награди "Грами" сега печели още по-голяма чест: един град се преименува на Суифт Сити. „Consequence“ съобщава, че Глендейл, Аризона, първият град от световното ѝ турне „The Eras“, ще бъде известен като Суифт Сити на 17 и 18 март в чест на първите две вечери от най-голямото музикално турне на планетата.

Тейлър Суифт е толкова популярна, че феновете ѝ успяха да убедят Конгреса на САЩ да разгледа монопола на Ticketmaster върху бизнеса с концертни събития. След като световното турне беше обявено, феновете предизвикаха срив на уебсайта и не можаха да закупят билети, които бяха изкупени от безброй ботове и прекупвачи.

Като се има предвид огромното търсене на билети за “The Eras” на всяка една спирка от световното турне в много страни, не е чудно, че Глендейл ще предприеме стъпката да се преименува, дори и само за два дни.

Участието на турнето “The Eras” във всеки град и държава е изключително популярно в момента, тъй като това ще бъде първият и гастрол от 5 години насам.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    5 3 Отговор
    Територия без история, населена с безмозъчни потребители - могат да си преименуват градовете и дори държавата както си искат .... лошото е, че искат да превърнат и целия свят в тяхно подобие - престъпно, комерсиално и дебилно ....

    Коментиран от #3

  • 2 един

    3 0 Отговор
    Да и се ненагледаш на тая Тейлър!
  • 3 безпартиен

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Нас никой не ни е питал какви имена да носят градове,села,улици,учебни заведения!През 2000 година в НС приеха закон обявяващ режима от 1944 до 1989 за престъпен!Това не промени нищо и сега градове,улици ,училища носят имената на лица взели оръжие в ръка и излезли в нелегалност,извършващи терористични атентати с цел сваляне на законно избрана власт,колкото и калпави да са законите тогава!Направете го този "номер" сега и моментално ще ви лепнат тероризъм и цялата строгост на законите не само у нас!Та какви са били тези т.нар.АБПФК ползвали привилегии а сега децата и внуците им?ОСвободители освободили ни от самите нас или терористи?