Last news in Fakti

31 Март, 2023 15:15 8 116 30

Мирослав проговори след побоя: Мария ми посегна първа

  • мария-
  • мирослав соколов-
  • побой-
  • бивша съпруга-
  • вая

Бившата съпруга на Миро Вая вече потвърди, че той се е върнал при нея, но отказва да коментира екшъна

„Не съм пребил Мария, само я бутнах и тя се нарани при падането. Може и да съм я ударил, без да искам, докато се отбранявах, тя първа ме нападна“. Това е обявил при първоначалният разпит след задържането си под стража Мирослав Соколов, мъжът на фолкпевицата Мария.

По думите на запознати с разследването лихварският бос, вероятно посъветван от адвоката си, застъпва версия, удивително наподобяваща тази на Юлиан Вергов, който беше обвинен в побой от актрисата Диана Димитрова, случил се преди повече от 5 години – че не ѝ посегнал, а само я бутнал.

За разлика от нашумялата афера между Вергов и Димитрова обаче, Миро Дзвера трудно ще убеди прокуратурата и съда вс воята версия, тъйй като е закопчан със зареден пистолет, а полицаите са видели с очите си окървавената Мария, която впоследствие си е извадила медицинско свидетелство с точно описание на причинените ѝ травми.

До този момент Мирослав Соколов и неговият адвокат отказват изявления пред медиите. Запознати с разследването обаче твърдят, че Миро Дзвера ще обвини Мара Отварачката за кървавата домашна ексцесия.

„Мирослав ще защитава версията, че е съобщил на Мария, че е взел решение да прекрати отношенията си с нея и да се върне при бившата си съпруга Вая. Заради това избухнал скандала с Мария, която му се нахвърлила и той, отбранявайки се, случайно я е наранил“, разкрива полицейски източник на „Уикенд“.

Според приятели на Мирослав той действително поддържал близки отношения с бившата си съпруга Вая и дори понякога нощувал у дома ѝ уж заради двете им деца. Миро Дзвера в момента е въдворен под домашен арест в апартамент, обитаван от екссъпругата и децата му в частната жилищна кооперация със затворен достъп „ММ Резиденс“.

Бившата съпруга на Мирослав Вая вече потвърди, че той се е върнал при нея, но отказва да коментира екшъна с Мара Отварачката.

През лятото на 2021г. Вая беше зарязана от мъжа си заради Мария, а Мирослав даже ѝ отне баровския спортен автомобил Ferrari California, който ѝ беше подарен само година по-рано по случай ражданетон а второто ѝ дете. Ферарито се озова в ръцете на Мара Отвараката, преди да бъде разменено от певицата за нов джип Mercedes GLE 63.

„Вая все още го обича и ще го защитава докрай – със сигурност ще потвърди версията му, че той е избрал да се върне при нея“, коментират запознати с драмата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 запознат

    31 3 Отговор
    Напълно възможно е !!! Преди години първия и мъж я спука от кюте..к в лобито на един хотел, че го хвана с 4 к.рви вика креска и накрая изяде боя пред 15 човека тваа джудже
  • 2 Мара

    38 2 Отговор
    пак ще се озърта за спонсор !
  • 3 баджо

    34 4 Отговор
    нищо и няма свикнала е
  • 4 Ужас...

    70 2 Отговор
    Добре де, какъв е този мъж и каква жена трябва да си, за да се и омъжиш за него?! Зарязва жена си с две деца, от които второто е било съвсем малко тогава заради друга. Две години връзка, една в брак с Мария - скарване, раздяла и веднага пак при бившата. Бившата си го приема сякаш нищо не е било и даже си признава открито, че и май изглежда горда - нали, ходил, където ходил, но обича нея, пък другата била временно увлечение... И това са хора в 40-те, не някакви тийнове! Така ли се разпада и създава семейство?! И тези жени понятие за достойнство нямат ли?

    Коментиран от #12, #18, #19, #20, #23

  • 5 ха ха

    20 0 Отговор
    Тези и двамата са конформисти, които искат да се харесват на всекиго. Жалка работа....!
  • 6 чочо

    39 1 Отговор
    Отварачката и Дзвера, новите идоли. УжасТ!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Русороб

    3 7 Отговор
    Господ да те накаже, бавно и мъчително !

    Коментиран от #21, #22

  • 9 адаша

    20 0 Отговор
    " Аз го ухапах, защото после той ме удари..."
  • 10 Читател

    30 0 Отговор
    Каква поредна футболна драма уважаеми зрители,ето ги виповете на страната,силикони,джуки,бради, лихви и кьотек.Деградация пълна а и ни ги рекламирате постоянно.Браво
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Един от нас

    29 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ужас...":

    Абсолютно прави си, но това е защото си нормално мислещ човек. На Марчето прякора и е Отварачката, селска пръчка обикаляща София с Ферарита и Ламборгинита. На нея това и стига. Сега е яла бой и първото нещо, което казва е че започва участия. Малко човече с още по-малък морал.
  • 13 Демек

    12 0 Отговор
    Затворил е отварачката!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Алфа херинга

    31 2 Отговор
    Не харесвам отварачката, но това е смешно. Той я бил бутнал докато се защитавал от нея. Тя е 40 кг с нап.гащи, а тоя глиган е поне 120.кг. може да я удържи с една ръка, докато с другата си пие бирата. Сега ще се изкара жертвата, голям мъжага.
  • 16 дъррльо

    10 3 Отговор
    Кажете НЕ на шамарите! Иначе нищо ново - едно време едни познати си откараха години в семейство от трима, мъжът посещаваше редовно и двата адреса. Шамари нямаше, ЕнтелЕгенти бяха.
  • 17 Гост

    17 0 Отговор
    Тя ми посегна първа с право круше, но аз парирах и й откачих един ъперкът. После, десен прав, крак, коляно, пак ъперкът, прав, прав, леко крив и накрая едно маваши гери.
  • 18 Гост

    21 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ужас...":

    Чалга поколение, брат. Мутренски ценности. Новото време, свободията и хъ3арията - те ти резултат.
  • 19 Чест, достойнство???

    18 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ужас...":

    Отдавна изчезнаха, отдавна и у нас “парицата е царица”! Прости и първични хора, без морал, без срам, правещи всичко за пари - това са българите и българките днес!
  • 20 просто е прости са

    21 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ужас...":

    Ами и двете жени са супермеркантилни. Ако свършат кинтите, чао и бао. Първата го обила обичала - да бе да. Нормална жена няма да приеме обратно мъж, употребяван при това публично от друга, но тя си иска кинтите и стандарта. Вижте я тая негова жена каква е - и тя златотърсачка и кифльок с джуки. Простото е нахалното се привлича от просто и нахално. Няма с библиотекарка да тръгне тоя Дзвер, я.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шо///рошлие

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Русороб":

    твоят"Господ"?

    Коментиран от #27

  • 23 Българин

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ужас...":

    Такива хора са боклуци , които си зарязват семействата !!! Иначе се обявяват против джендърите !! Хубаво, ама те какви са ??? Какви са тези хора, които нямат срам ,морал, достойнство,смирение и отговорност ???? Никой НЕ иска да бъде лъган, унижаван , необичан, нещастен !! Тогава ????

    Коментиран от #26

  • 24 Българка

    21 0 Отговор
    България е държава на мутри и мутреси !!! Няма морал,няма ценности !! Пълна разруха !! Богатите са най- наглите и неморални хора в държавата !! Това са ни политиците и бизнесмените !! Най-богати в България са разни хазартни босове, лихварите, крадливи олигарси , чалгаджиите, енергийни босове, перачи на пари, подземни босове, строителни босове и още крадлива сган !!
  • 25 Семейни

    8 0 Отговор
    драми преди избори за отвличане на вниманието. Иначе той е абориген, а тя си е куч.ка. Какво да се очаква?
  • 26 Тълкувател

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Уважаеми читатели! С този опус, епос и прочие така нареклият се "Българин" искаше да ни заяви следното: "Аз съм джендър." Миии ... предислоцирам си го.
  • 27 В общи линии...

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Шо///рошлие":

    Ш/ш им е ( на него и на легендарния псевдо"Българин") "шеф пантеон", но иначе се кланят и на рояк местни полубогове, някои от които утре ще лъснат в някои партийни листи;-)..
  • 28 Парадокс

    1 0 Отговор
    Мария голяма любов - голямо чудо, за година и половина ще се избият. Любовта е щастие и обич, хармония и доброта, а не бой и синини, и скъпи коли след всеки побой.
  • 29 Ужас!

    1 0 Отговор
    Той добре, че не я е убил като ония Калоян дето я залепил в багажника с пяна, или другия психопат дето я натика жена си в куфар. Пазете се от такива психопати!
  • 30 Парадокс Бг

    1 0 Отговор
    Само я "бутнал", пък тя пребита! Като Юлиян Вергов, дето "само я бутнал" Диана Димитрова и тя само малко паднала между закачалките и малко си насинила очето, ама нищо й няма, не я е бил. Пазете се от психопати, които "само бутат" жени ...