Last news in Fakti

2 Април, 2023 11:11 4 783 7

Нестандартно обяснение в любов в Пловдив (СНИМКА)

  • обяснение в любов-
  • послание-
  • пловдив

Посланието е придружено от голямо нарисувано сърце и инициалите на своя автор

Нестандартно обяснение в любов в Пловдив (СНИМКА) - 1
Снимкa: Shutterstock

Пролетта настъпи, дърветата цъфнаха, денят порасна значително, а любовта е във въздуха, като не ѝ пречи дори бурния вятър в Пловдив. На доказателство се това се натъкна пловдивчанин, който вървял по улиците на "Кючук Париж", пише glasnews.bg.

На стените на един от блоковете той видял неочаквано послание, написано със спрей от неизвестен, но видимо влюбен негов съгражданин.

"Гърците заради любовта унищожиха Троя, аз бих унищожил всичко, за да те наричам моя". Посланието е придружено от голяма нарисувано сърце и инициалите на своя автор.

Нестандартно обяснение в любов в Пловдив (СНИМКА)

Изглежда любовта на пловдивчани е страстна и той е прибягнал до епоса за Троянската война, за да опише чувствата си пред своята любима.

Друг е въпросът дали собственикът на стената е щастлив от "огнените" букви по стената на терасата си, но едва ли някой го е питал.

Както и съгласни ли са останалите "заплашени от унищожение" да бъдат застигнати от подобна нерадостна съдба. Дори и за такава благородна кауза.

В последно време комуникацията с послания, нашарени по стени и чаршафи, не губи своята популярност. Въпреки че се живеем в буйния XXI век, където начините за комуникация далеч не са кът - телефони, мейли и всички възможни чат приложения.

Начините да отправите послание към любим човек далеч не са малко, но в много случаи хора избират да изразят чувствата си по-нетрадиционен, но запомнящ се начин - чрез бележчици, трансперанти, букети по коли и други.

Подобни примери имаше в София, Русе, Пловдив и др. Не липсват и далеч по-професионални опити. Варненец прибегна дори до наемане на цял билборд, за да отправите думите си към своя близка. Съоръжението се появи преди години на варненски булевард.

За продължението на историите обаче информация няма, добрата новина обаче е, че освен заплахи за паркиране и пукане на гуми, се откриват бележки с романтични послания. Дори и припомнящи унищожението на Троя.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    16 1 Отговор
    Гърците не унищожават Троя, заради убавото Ленче! Просто са ги ударили, защото са се окопали и са претендирали за търговските пътища. Иде реч за Кинти, както винаги.
  • 2 Щир

    13 2 Отговор
    Болен човек, болно съзнание и психика. Това обикновено не е любов а усещане за собственост и притежание и често завършва в най добрия случай с тормоз, в по лошия престъпление срещу обекта на тези нездрави емоции.
  • 3 хм...

    0 2 Отговор
    Женствен почерк, освен ако не е на някой художник...
  • 4 Фашист

    3 1 Отговор
    Уникално послание-обяснение в любов на стената в кенефа.
  • 5 Колко много драсканици

    4 0 Отговор
    За нищо.
  • 6 Идън

    7 0 Отговор
    Голем,,унищожител,... вероятно не е създал нищо .В написаното има рима-Троя- моя. Явно го е преписал от някъде. Ако не е може да напише нещо по добро, с което да я впечатли. А и тези черни букви...Не е важно тя да стане негова- важното е да може да я задържи.
  • 7 Дика

    0 0 Отговор
    Доеве ли ти се става страшно, всякакви глупости може да направиш.