Last news in Fakti

3 Април, 2023 15:17 1 561 8

Меган Маркъл влиза в политиката?

  • меган маркъл-
  • политика-
  • прессекретар-
  • мишел обама

Съпругата на принц Хари се готви да стане прессекретар на Мишел Обама

Меган Маркъл влиза в политиката? - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Фондацията Archewell на Меган Маркъл и принц Хари е дарила повече от 100 000 долара на бившия прессекретар на Мишел Обама. Този факт подхранва спекулациите, че херцогинята на Съсекс може да се кандидатира за поста. Според данъчните декларации, с които в. "Сън" се е сдобил, фондацията с нестопанска цел, управлявана от Маркъл и принц Хари, е платила 109 870 долара на фирма за връзки с обществеността, управлявана от Кейти Маккормик Леливелд през 2021 г.

Леливелд е работила за Мишел Обама от 2007 до 2011 г., а също така е работила като специалист връзки с обществеността за Хилъри Клинтън и бившия кандидат за президент Джон Кери. Плащането на Archewell към нейната PR фирма KMLSA LLC се смята за "стратегическа подкрепа за PR със социално въздействие“.

Компанията рекламира връзките на Леливелд с "влиятелни лидери“ по целия свят. Тя помага на клиентите си "да се справят с предизвикателствата с репутационни, политически, филантропски, правни и финансови проблеми", пише Varna24.bg.

Още преди година се заговори, че Меган може да има политически амбиции. Херцогинята на Съсекс даде тогава интервю за списание Vogue, в което говори, че с Хари често обсъждат сериозни теми - като правата на жените и изборите в САЩ. Ясно е, че Меган не иска да се върне към актьорската професия, а амбициите ѝ са доста по-големи и гледат нагоре - към едни по-високи позиции. Със сигурност, ако си изиграе добре картите, съпругата на Хари има добри шансове да опита късмета си в администрацията, коментират запознати.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    4 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 2 СЗО

    7 0 Отговор
    Ще цъфне, и ще върже. На бодлива крава, Бог рога не дава.
  • 3 ПРОРОК

    3 1 Отговор
    ОООХ, И ТИ ЛИ...не те искат в селото, ти за поповата къща питаш

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 4 тръццц фор ю

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПРОРОК":

    Айде, хаирлия да й е новата работа!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ел Ресиденте

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПРОРОК":

    Койо туй сьелу, ве?
  • 7 Мери

    1 0 Отговор
    Ето и там корупция дават луди пари за да работят престижно тоя мегън не се начекна може и Хари да ритне като се докога до власт и наглост Хари да му мисли той е под чехъл
  • 8 бушприт

    1 0 Отговор
    Съпругата на принц Хари ще се сготви да стане прессекретарка на Мишел Обама,ръйш?!