4 Април, 2023 19:36 1 681 5

Добра новина: Подготвят нова предистория на "Игра на тронове"

  • игра на тронове-
  • поредица-
  • сериал-
  • предистория

За фенове на поредицата

Добра новина: Подготвят нова предистория на "Игра на тронове" - 1
Снимкa: Shutterstock

Поредицата "Игра на тронове" ще се разшири още повече, тъй като в HBO активно се обсъжда още един предисторически сериал, твърдят ексклузивни източници на "Variety“, цитирани от БГНЕС.

Проектът е в много ранен стадий, поради което той все още си няма сценарист.

Източниците твърдят също така, че проектът може да има и друг компонент, т.е. HBO и Warner Bros ще продуцират игрален филм, който след това ще доведе до потенциалния сериал, въпреки че плановете засега остават в процес на промяна.

Потенциалният сюжет на предисторията ще разказва за това как Егон и неговите сестри-съпруги, Визения и Ренис, използват армията си и трите си дракона, за да завладеят шест от седемте кралства на Вестерос с изключение на Дорн.

Егон и Ренис се появяват в спиноф сериала "Домът на дракона", където са изиграни съответно от Том Глин-Карни (както и от Тай Тенант) и Ив Бест.

Егон I става първият крал на Вестерос, първият, който сяда на Железния трон, и основател на династията Таргариен. Тези събития се случват приблизително 300 години преди събитията в "Игра на тронове".

Това обаче не е първият проект, който е бил в ход в HBO. Изданието съобщава, че от многобройните проекти, обявени през годините, единственият, който е продължил до момента, е "Домът на дракона".

Единственият друг проект от "Игра на тронове", по който до момента са заснети кадри, е изоставеният пилотен филм "Дългата нощ“ с участието на Наоми Уотс. Този проект в крайна сметка е бил прекратен през 2019 г., в същия ден, в който е била дадена зелена светлина на "Домът на дракона".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    1 0 Отговор
    Ввнвлиноооооо! Не се изхождай! Много си зле!
  • 2 Теле

    5 2 Отговор
    Предистория на простотията, мерси

    Коментиран от #4

  • 3 Подготвят нова предистория на "Игра на т

    4 1 Отговор
    Леле, как съм живял досега без тази предистория? Олекна ми, да знаете.
  • 4 мезе

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Теле":

    твоите орки участват в игра на дронове 😁
  • 5 ха ха

    1 0 Отговор
    С тези връщания назад във времето ще стигнат до неандерталците накрая.Манджа с грозде се получава и НЕ става за асимилиране.Някои люде като направят печеливш сериал и се забравят и не значт кога да се запрат.