Last news in Fakti

24 Юни, 2023 10:36 2 390 4

Тузара от "Сексът и градът" тотално отблъснат от колегите си в сериала

  • крис нот-
  • тузара-
  • сексът и градът-
  • сара джесика паркър

Той смята, че Паркър и останалите му дължат извинение за "грубото поведение", на което е бил подложен

Тузара от "Сексът и градът" тотално отблъснат от колегите си в сериала - 1
Снимкa: Shutterstock

Крис Нот се чувства "отблъснат" от екранната си любов Сара Джесика Паркър и колегите си от "Сексът и градът" след скандала, в който бе намесен, научи ексклузивно "RadarOnline", цитиран от dir.bg.

68-годишният актьор, известен с образа си на Тузара, е персона нон грата сред актьорския състав, след като множество жени излязоха с шокиращи обвинения, твърдят запознати. Нот многократно е отричал обвиненията, но според източници на изданието той смята, че Паркър и останалите му дължат извинение за "грубото поведение", на което е бил подложен.

"Той не е поканен на техните партита. Не получава поздравителни картички или съобщения с честит рожден ден", казва вътрешен източник. "Чуди се защо Сара и нейната трупа продължават да се държат студено."

Той твърди още, че според Нот всичките му сексуални контакти са били по взаимно съгласие, но се чувства обиден, тъй като никога не е бил обвинен в престъпление. Припомняме, че през 2021-а актьорът бе освободен от агенцията си, след като е бил обвинен в сексуално посегателство над две жени. В резултат на това той също така загуби ролята си в "The Equalizer" и беше изтеглена рекламата му за Peloton.

"Обвиненията срещу мен, отправени от хора, с които съм се срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни", заяви Нот в изявление. "Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не поставим под въпрос времето, в което тези истории излизат наяве. Не знам със сигурност защо те изплуват сега, но знам едно: Не съм нападал тези жени."

Близкият до него посочва също, че Нот намира за изключително неприятно това, че екипът на "И просто ей така..." наскоро е върнал Ким Катрал в сериала, което прави отношението им към него още по-лошо години след участието му в "Сексът и градът".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ХАХАХА

    11 0 Отговор
    Там в Холивуд всички жени са девствените и всички мъже им посягат без повод сексуално!
  • 4 ИВАН

    3 1 Отговор
    Някой гледа ли ги тия "шедьоври", аз се бях опитал, но не успях - тъпи са, но поне артистите да бяха симпатични, ама и те не стават