Last news in Fakti

25 Юни, 2023 08:41 3 185 7

Мария Бакалова и Валери Григоров бяха на снимките на новия сезон на "Игри на волята"

  • мария бакалова-
  • валери григоров-
  • игри на волята

Заедно с тях имаше и други участници от миналия сезон на риалитито

Мария Бакалова, българската актриса с номинация за "Оскар“, се озова на снимачната площадка на най-мащабното риалити в България - "Игри на волята“. Тя бе забелязана да наблюдава отблизо снимачния процес на новия сезон, който ще превземе ефира тази есен. Холивудската сензация беше в компанията на нейния любим – участникът от сезон 4 на "Игри на волята“ и син на златна олимпийската медалистка Мария Гроздева – Валери Григоров. Влюбената двойка пристигна от САЩ неотдавна, а преди дни празнува със семейството на Валери рождения ден на неговия баща – Валери Григоров – старши.

Те използваха първия слънчев уикенд, за да се разходят до южното Черноморие. Заедно с тях имаше и други участници от миналия сезон на "Игри на волята“, които също бяха любопитни да разберат дали новите битки са още по-ожесточени, от тези, пред които те се изправиха миналата година.

Валери запази близко приятелство с част от тях и продължават да споделят общата си страст към екстремното приключение "Игри на волята“. Докато наблюдаваха зрелищна битка на Арената, те не спираха да коментират играта на новите участници. Мария също запалено се включи в обсъждането на битката, предава NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Готин американец или просто Киро

    8 4 Отговор
    Няма да го гледам заради смрадта от уса подлога от Меден рушник
  • 3 глоги

    6 1 Отговор
    синЪТ на златна олимпийската медалистка Мария Гроздева
  • 4 глоги

    5 1 Отговор
    син на златнаТА олимпийската медалистка Мария Гроздева .....ИЗВИНЕТЕ,ГРЕШКА!
  • 5 Нямат

    13 4 Отговор
    връзка, всичко е за реклама. Тя е развратна, грозна и тъпа - срам за България. Той е посредствен, иска чрез нея да се впише в краварника, но няма как - и тя не е нищо там, само подлога.
  • 6 Реалист

    10 2 Отговор
    Чикиижийски предавания за слабоумни:)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.