Last news in Fakti

26 Юни, 2023 12:31 14 844 9

NOVA реши кой ще е вторият водещ до Димо Алексиев в "Игри на волята"

  • водещ-
  • игри на волята-
  • ралица паскалева-
  • димо алексиев

Бременната Ралица Паскалева остава в риалитито

След двумесечно чудене дали бременната Ралица Паскалева да остане водеща на петия сезон на „Игри на волята“, от NOVA най-после взеха решение.

Ралица Паскалева не само остава, а и ще работи почти до раждането на второто ѝ отроче. По този начин риалитито през новия сезон ще се води не от двама, а от трима души – Димо Алексиев, Ралица Паскалева и детето, което е напът.

Междувременно стана ясно, че тази година документи за участие са подали рекорден брой кандидати за слава. Над 8000 души са заявили желанието си за участие. Всички те са минали през тежък кастинг, за да се доберат до още по-тежкото състезание в жегата на родното море. Снимките на новия сезон започнаха преди броени дни.

Всеизвестно е обаче, че жегите не са препоръчителни за жени в нейното състояние, тъй като това може да доведе до сериозни проблеми с плода. Предвид факта, че предаването ще се снима чак до септември, това означава, че Ралица ще бъде принудена да изтърпи юлските и августовските жеги.

Предполага се, че от продукцията ще я държат на сянка възможно най-дълго време и ще я разхлаждат с лед и вода, за да е сигурно, че всичко с бебето ще е наред.

Междувременно стана ясно, че преобладаващата част от зрителите на „Игри на волята“, са на мнение, че Паскалева трябва да слезе от екран, в сравнение с онези, които се радват, че ще я гледат отново. Раждането се очаква поне месец след края на снимките, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    3 2 Отговор
    След като Ралица е под сянката,после да я топят в морето и всичко с бебето ще е наред.
  • 2 Димо

    21 4 Отговор
    Не иска да изпусне парата.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Мдааа...

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Димо":

    Кокала не се изпуска, още повече сега когато ще взема две заплати - една за нея и една за малкото, нали и то щяло да води.Аз ако съм на продуцентите ще наема за водещ само хлапето.По-добре ще се справя от тия двамата.

    Коментиран от #7

  • 4 Бай Ламби

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Димо":

    Парата требе да се изпуска от време на време инък става големо налягане и опасността от взрив е голема. Макър че кът я гледам водещата и ми се струва че вентилите и отдавна не държат и периодично си изпускат необходимото налягане за да не се получи гореупоменатият взрив.
  • 5 Зрителу

    7 7 Отговор
    И двамата със мухъла ме дразнят. Вън. Нови лица
  • 6 Ужас

    6 6 Отговор
    Аман от тия двамата. Развалят предаването.
  • 7 A каква

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Мдааа...":

    ще е ролята на бебто, освен, че ще получи заплата....Това да не е скрит бонус за подялба ?
  • 8 Никой

    1 2 Отговор
    Баба Гуси .
  • 9 Гъбка червенушка

    0 2 Отговор
    Е как да я сменят? То друга няма като нея. Александра например, не би ли могла да я замести?