Last news in Fakti

10 Юли, 2023 08:42 1 129 5

Орлин Павлов сподели вълненията си за предстоящото голямо турне

  • орлин павлов-
  • турне-
  • концерти

"Нямам притеснение, но имам един хубав трепет от тези концерти," призна певецът

„Много съм развълнуван, защото отдавна не съм имал турне. От преди пандемията имах един концерт в Пловдив и сега с нови сили поемаме напред.“

Това сподели за Euronews Bulgaria певецът, актьор и телевизионен водещ Орлин Павлов.

Ето какво още каза той:

"Ще има и дечица с нас, ще споделим на екрана на концертите как младите българи усещат българската поезия, авторски изпълнения с актьорска игра, с добра рецитация, много добри актьори са, само вчера получихме шест нови видеа. Ще ги включим в турнето, ще им дадем покани. Поезията е много свързана с музиката. На 28-ми юли отиваме в Царево, а ще започнем с Пловдив, на 4-ти сме в Свети Влас, а след това отиваме финално в Бургас в летния театър на 22 август.

Нямам притеснение, но имам един хубав трепет от тези концерти, още повече, когато идва датата. Ще бъде с голяма банда турнето. Нямаше свободни дати в летния театър във Варна, затова нямаме концерт там. Може да направим коледен концерт във Варна.

Бети вече е на четири години и половина. Отделям ѝ време доколкото мога, това са най-сладките лични моменти с нея. Всичко минава много бързо, докато се обърнеш вече идва първи клас и се чудиш къде да го запишеш. Готов съм за още три деца. След турнето и по време на турнето ще имаме някакво лято, в което ще ги оставя на едно място, където ще се забавляваме и ще си почиваме.

Част от последните ми песни ще са началото за нов албум. В момента се пише текста на новата ми песен, която ще представим на 22-ри юли в Пловдив, имам усещането, че ще стане хит. Това е само мелодия в момента, която ми хрумна. Трябва да се направи текст. Зависи кой ще постави хармонията на песента и кой ще ми направи аранжимента. Не искам да казвам голяма дума, но мисля, че ще стане хит. Твърда е връзката с публиката, там се чувствам най-добре, не пред камерата. В клубовете на концертите, там ми е най-добре, има я обратната връзка.

До края на годината може да има старт на филмов проект с мен отново, нещо голямо, стискайте палци."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гошо

    2 0 Отговор
    Майка му беше прилична певица ама той няма глас съвсем горкия!
  • 3 Гошо не злобей

    0 1 Отговор
    И баща му, и майка му, и леля му са знакови певци не само за Пловдив. Той също е роден талант за музика и кино.

    Коментиран от #4

  • 4 И най-вече - за

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо не злобей":

    София Сеир, пардон - "прайд".
  • 5 Жъээж

    0 0 Отговор
    Абе хубаво момче ама, че не е певец ,не е.