Last news in Fakti

15 Юли, 2023 19:28 5 266 2

Излязоха нови подробности за бракоразводната драма на Кевин Костнър

  • кевин костнър-
  • развод-
  • кристин баумгартнер

68-годишният актьор е обвинил бившата си, че „го е ограбила“ преди раздялата им

Излязоха нови подробности за бракоразводната драма на Кевин Костнър - 1
Снимкa: БГНЕС

Кевин Костнър обвини отчуждената си съпруга, че се е опитала да го ограби сляпо преди раздялата им, се казва в новите съдебни документи по развода. Твърденията относно жената на актьора, Кристин Баумгартнер, с която той е в горчив развод, идват няколко дни, след като той беше осъден да ѝ плаща солидната издръжка от 129 хиляди долара на месец.

Повече от два месеца, след като 49-годишната Кристин подаде молба за развод със звездата от „Йелоустоун“, в нови съдебни документи, получени от сайта Page Six на 13 юли, се твърди, че 68-годишният актьор е обвинил бившата си, че „го е ограбила сляпо“ преди раздялата им. Костнър е убеден, че майката на най-малките му три деца, си е купувала „лични вещи“ и е теглила пари в брой, използвайки кредитните карти на своя „персонал“, съвсем преднамерено.

Нещо повече, според съобщенията бащата на седем деца „вярва“, че Кристин е „измислила“ този финансов план, преди да подаде молба за прекратяване на брака им на 1 май. Кевин бил убеден, че Кристин е показала „обезпокоителна склонност да харчи неразумно през последните няколко месеца преди раздялата им, без знанието или съгласието на звездата.“

В документите се твърди, че Кристин „нямала обяснение“ за големите разходи. Освен това се казва, че тя е платила на бракоразводния си адвокат Сюзън Уизнър „с кредитната карта на служител на семейството, която традиционно се използва за плащане на сметки на домакинството на Костнър“.

Освен това бившата жена на Кевин си е купила скъп нов автомобил, месеци преди раздялата им, като актьорът сметнал това за „странно“, тъй като двамата с Кристин предимно наемали своите превозни средства.

Кристин и Кевин подписаха предбрачен договор в началото на брака си през 2004 г. Съобщава се, че предбрачният договор показва, че тя може да вземе своето „лично превозно средство“ при раздялата им. Съобщава се, че правният екип на Кевин е посочил, че покупката на колата е доказателство, че Кристин „е планирала развода много преди да каже на Кевин за решението си през април 2023 г.“

Иначе съдът постанови Кристин да се изнесе от дома на Кевин в Санта Барбара до датата 31 юли.

Тези скорошни развития в тяхната бракоразводна драма идват само една седмица, след като според съобщенията съдия е наредил на Кристин да освободи имота на Кевин в съгласие с предбрачния им договор, както за първи път беше съобщено от TMZ. Бившите влюбени се ожениха през 2004 г. и посрещнаха три деца: Кейдън, 15, Хейс, 14 и Грейс, 13. Не само че бившата му наскоро беше упълномощена да се изнесе, но това идва, след като на Кевин беше наредено да плати нейните 129 000 долара на месец за издръжка на дете, според доклад на TMZ от 11 юли. Съобщава се, че и двамата ще трябва да разделят поравно разходите за здравеопазване на децата си, извънкласни дейности и обучение в частно училище. Кристин посочи „непреодолими различия“ като основна причина за раздялата им тази пролет


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преводачески малоумник

    11 0 Отговор
    "Авторката" е БЕЗУМНО слаб "преводач"!
    ПРОСТО Е ГНУСНО😶😶😶
  • 2 Наблюдател

    8 1 Отговор
    Кристин си намери нов интимен приятел и развода беше логичен завършек на брака. Честите отсъствия на Кевин по филмовите площадки ускори процеса на раздялата.