Необходими продукти:
- 2 свински котлета
- 2 скилидки чесън
- 2 стръка розмарин
- 3 с.л. олио
- 1 с.л. горчица
- 1 ч.л. балсамов оцет
- сол
Начин на приготвяне:
Първа стъпка е да подготвите свинските котлети, като ги сложите между два листа прозрачно фолио и ги начукате добре.
След това е време да приготвите маринатата. Ще са ви нужни нарязан на филийки чесън, стрит пресен розмарин, олио и горчица.
Котлетите се намазват обилно с маринатата, увиват се в прозрачно фолио или се слагат в плик. Оставяте ги да престоят около 30 минути в хладилник. Печете маринованите котлети на скара или грил тиган около 7 минути от всяка страна. Поръсвате с капки балсамов оцет. Сервирайте с подходяща гарнитура, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА