Last news in Fakti

9 Септември, 2023 16:43 2 567 17

Летящ старт за „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с Нургюл Сaлимова

  • николаос цитиридис-
  • шоу-
  • нургюл салимова

Водещият очаква истинско "женско царство" днес

Летящият старт на осмия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е днес, на 9 септември от 22:00 часа по bTV. Истинско „женско царство“ очаква водещият в студиото на шоуто за отлично и красиво начало на сезона.

Специални и много позитивни гости в събота вечер ще бъдат невероятната Нургюл Сaлимова и стихиите от женския национален отбор по волейбол.

Как ще се справи Николаос на партия шах срещу съперник като Нургюл и ще успее ли да стигне поне до реми в интервюто си с нея - зрителите ще разберат в събота вечер, веднага след втория епизод на „Мастършеф“.

Освен младата шахматистка и страхотните волейболистки – жените, които ни накараха да се гордеем с успехите им това лято, в студиото ще се завърне и забавната игра с участие на зрителите – „Двойка или не“.

Участниците ще се опитват да излъжат водещия дали са двойка или не, докато той с помощта на Наталия Кобилкина - разследващ гост в първия епизод, ще се опитат да отгатнат каква е истината. Във всеки следващ епизод помощникът на Николаос ще бъде различно популярно лице, с което с много смях, неочаквани въпроси и настроение, заедно ще гадаят „Двойка или не“.

Броени часове преди началото на новия сезон, водещият Николаос Цитиридис гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев в „Преди обед“ днес, където сподели, че вече няма търпение за първата си среща със зрителите този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    23 11 Отговор
    На този НеБългарин кой му гредата предаването
  • 2 Кокошката🐔🐔🐔

    24 7 Отговор
    Абе докога ще го лансират тоя изкуственяк, видя се, че даже не е и бледо копие на шоуто на Слави, за мен е просто необяснимо, вероятно заради някакъв тъп мениджърски инат, как е все още на екран.🤔🤔🤔

    Коментиран от #15

  • 3 Нютон

    20 7 Отговор
    Безинтересно шоу на безинтересен човек.

    Коментиран от #4

  • 4 Име

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "Нютон":

    Ще се наложи да го гледам заради момичето.
  • 5 не е лесно да си само с телевизор

    19 2 Отговор
    горките зрители на какво са подложени само
  • 6 Цитиридис

    13 19 Отговор
    е най- кадърният водещ на шоу. Млад, умен, със страхотно чувство за хумор, изключително благороден. Когато стартира имаше страхотна политическа сатира, но му я отразяха новите шефове. Въобще няма сравнение с онзи учиндолски нагъл селяк, който опростачи българите!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Аре нема нужда

    18 4 Отговор
    Не познавам човек да гледа тая тъпня.
  • 9 Ха-ха

    7 8 Отговор
    Турчето и гърчето що не вземат се оженят? До къде сме я баталясали, чужденци да ни определят живота. А... не, мерси съм.
  • 10 Павел пенев

    10 2 Отговор
    Много добър старт. Гърците отдавна обичат турците.
  • 11 дядо поп

    6 0 Отговор
    С тези пристрастни и верни на властта журналисти и с такива "кадърни" водещи , приключвам с бтв!
  • 12 Няма по-тъпо предаване

    8 1 Отговор
    Няма по-тъпо предаване от Шоуто на Цитиридис, и по-неприятен водещ. bTV си мислеха, че са хванали Господ за шушляка като подписаха договор с него, а сега се чудят как да се отърват. Така им се пада !
  • 13 Механик

    5 1 Отговор
    Летящия му старт е ясен. Предварително приземен ще бъде.
    Никой не хареава гнили плодова, та ако ще Хургюл да излезе гола на сцената до тоя гръцки евреин, дето се мисли за комик. Комично е само самочувствието на тоя.
  • 14 Отец Киприан

    3 0 Отговор
    Дали с летящ, дали с пълзящ старт, този младеж го подпира някой изотзад! Та той и за теляк в мъжката баня не става! Само цъфти като печена тиква и ръси простотии, написани от такива като него! Грък ли е, афганистанец ли, или италианец, Истината е една: и за църковен интимник не става! Че той само ще се лигави и прави на шут! А духовните братя, освен, че търсят интимност, искат и дискретност, без показност и шумотевица! Най-добре ще е с Гала-Балкин Стефко да берат бостан и тикви на село! И там трябват хора, не само по студията да са жалки пародии и карикатури на водещи!
  • 15 Договор

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кокошката🐔🐔🐔":

    Договор има Гърчето и ако го изхвърлят по-рано, вероятно има бая неустойки.., затова го държат , почна с ежедневни шоу, орязаха го на 30 Мин, сега ще ни мъчат само 1/седмично.
  • 16 шири

    3 0 Отговор
    Гледах Цитиридис днес в интернета и се изненадах от това,че като видя Нургюл, взе да заеква,да не може да се изразява правилно,все едни и същи неща я пита,изобщо ужас!Нормално е мъж да се обърква при наличие около него на красива жена,но все пак Цитката е водещ на предаване и около него има екип от хора,които да му казват това-онова. А и не вижда шахматистката за първи път.
  • 17 Мексо

    3 0 Отговор
    От години не гледам Босфор ТV Те са антибългарски настроени и 99%от предаванията са им пълен боклук. Постоянно ни набиват на преден план само лоши новини роми и гнусни битови драми. Телевизия от и за нещастници.