Last news in Fakti

30 Септември, 2023 09:07 2 677 10

7 красавици ще се впуснат в щуро забавление в шоуто на Рачков

  • димитър рачков-
  • шоу

Кой ще се представи най-добре в игрите разберете тази неделя в „С Рачков всичко е възможно"

Любимият водещ Димитър Рачков ще посрещне седем от най-красивите българки в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. В щурото забавление, което ще стартира тази неделя в 20:00 часа по NOVA, ще се впуснат Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска, Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите ще застане и един от най-забележителните гости на шоуто – актьорът Герасим Георгиев – Геро.

Красавиците и Геро ще се впуснат в десет игри и ще дадат всичко от себе си, за да демонстрират добри умения едновременно в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. Вики Терзийска и Лора Георгиева ще получат повече от сложна и изключително забавна задача. Двете ще трябва да се погрижат за бебе като го нахранят, изкъпят и преоблекат, докато Рачков контролира екстремната ситуация.

В играта „Ти лети, лети“ ще бъде изпитана бързата и съобразителна мисъл на Алекс Богданска и Вики Терзийска. Моделът и певицата ще полетят чак до тавана на студиото, за да покажат, че красивите жени са безстрашни.

А накрая всички ще влязат в Лудата стая, която ще бъде преобразена в китна селска къща с двор. Тя ще се превърне във фон на новия конкурс за красота „Мис Имамбаялдъ Свят Интернешънъл“. Как ще се справят красавиците с влизането в различни роли под наклон в Лудата стая? Кой ще се представи най-добре в игрите? – разберете тази неделя в „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боздуган

    16 0 Отговор
    Българският Зеленски.....
  • 2 Хахаха

    19 0 Отговор
    Я гле.......от Нова да не започват нов бизнес , с компаньонки ?!
  • 3 любител

    15 0 Отговор
    явно рачето я е закъсал и сега ще избира нова проститу-а да му яде парите. хахаха
  • 4 Новичок

    16 1 Отговор
    Гнусно... отново халваджиян рачков пфу да ви го ...
  • 5 Девственик

    12 0 Отговор
    Ееех, защо не бях аз на мястото на Геро. Защо пък трябва тоя дебел тумбак да се радва на компанията на толкова много жени, и то все красиви, а такива красиви, високи, снажни мъже като мен, да си остават самотни?🙁
  • 6 Панчаревската кметица

    16 1 Отговор
    Колко ли трябва да си деградирал за да го гледаш тоя смотаняк
  • 7 Коч Ина

    5 2 Отговор
    Само така, яко опростачване на нацията, докато спре да и пука накъде я води професор Сорос Денков
  • 8 Примати

    8 0 Отговор
    Не си спомням Рачков да е казал нещо смешно като гледах телевизия преди години. Това едва ли се е променило.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.