Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 07:53 2 180 27

"Игри на волята" 5: Виолета спечели последната битка за спасение

  • виолета стайкова-
  • игри на волята

Тя победи треньорката по гимнастика Никол Дунев

Бизнес дамата Виолета Стайкова спечели последната битка за спасение на Изгубените. Изненадващо тя се присъедини не към Старейшините, където е дъщеря ѝ Денислава, а към по-малобройните Гладиатори. Така Виолета ще има само един ход в доминираното от мъже племе - да направи женска коалиция.

Виолета спечели една от най-емоционалните битки в “Игри на волята”. Тя победи треньорката по гимнастика Никол Дунев в оспорван двубой пред очите на баща ѝ - олимпийската легенда Краси Дунев. За да подкрепи майка си, на Арената беше и Денислава.

Никол прекара повече от месец на Чистилището и беше последният оцелял от племето на Изгубените. Тя е гост в новия епизод на “След Игрите”, където разказва за престоя си на изоставения плаж и как се справя с омразата онлайн.

Крум Апостолов, капитанът на Гладиаторите, спечели битката срещу лидера на Старейшините Мартин Николов - Елвиса. Футболният съдия от червените отказа огромно предимство за себе си - Огърлицата на спасението и 200 златни гроша. Той избра да нахрани Гладиаторите, които след вчерашната териториална битка изненадващо се оказаха на Дивата река.
Как ще се интегрира Виолета в племето на Гладиаторите? Ще спечели ли Крум доверието на новите членове, избирайки храната за всички? Кой ще извоюва победата в номинационната битка?

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във сряда, 18 октомври, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    16 12 Отговор
    Предаване за безмозъчни , от телевизията на безмозъчните !

    Коментиран от #2

  • 2 Прави разлика!

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Предаването е за разтоварване и развлечение, а не високо ингелектуално.

    Коментиран от #21

  • 3 Фалш

    35 1 Отговор
    Не е истина, че Изгубените не се хранят по време на престоя си. Изглеждат по-охранени и от другите участници.
    Гледайте Голи и уплашени и вижте хората как изглеждат за 10-15 дни глад. Вие им се свят, прилошаване и т.н.
    А тия тулупи - особено Никол за качили по 5 кг минимум.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Така е!

    32 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фалш":

    Тази Никол уж гладува, а дупарата й по-голяма станала и сланините й висят отстрони! Сигурно като спрат снимките и я охранват.
  • 5 Някой

    9 4 Отговор
    И защо тези нищоправци, трябва да ни интересуват?
  • 6 Така е!

    9 2 Отговор
    Тази Никол уж гладува, а дупарата й по-голяма станала и сланините й висят отстрони! Сигурно като спрат снимките и я охранват. Докато Виолета е отгледала един борец - Дени, самостоятелно момшче със собствено мнение!
  • 7 Разлика

    18 2 Отговор
    Бабата победи момичето. Разликата е, че Дунев прекалено много закриля дъщеря си и е една слабохарактерна глезла. Докато Виолета е отгледала един борец - Дени, самостоятелно момшче със собствено мнение!

    Коментиран от #23

  • 8 Не си прав за Никол,

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фалш":

    свалила е към 4-5 килограма спрямо началото, вероятно са й взели хляба и шоколада, за да не е толкова срамна историята. А си абсолютно прав, че за месец глад трябваше да е минимум 10-12 надолу и да изглежда като дреб, не дамо тя, всички...
  • 9 Исторически парк

    12 1 Отговор
    Тоя караконджул дано Крум да го изрита..
  • 10 Измама

    11 2 Отговор
    Горко й на държава,в която победителят в състезанието се знае предварително, а на конкурса за държавна работа ти дават отговорите предварително ,защото си наш човек.
  • 11 кУмУнист

    21 0 Отговор
    Седя и се чудя, на Дунев дъщерята какъв треньор е с нейните 120 кила, или всичко е параван за източване на федерацията, тя 6 седмици една битка не взе, даже близко до това не беше и как като родител ще запиша детето си при нея. Освен, че като спортист е нула, предаването е направи най великата в играта, защото видиш ли от целяла 6 седмици там, ми не не е герой а най слабия участник, а и най ме озадачава, как това момиче влезе в предаването 120 кила и след 6 седмици глад излиза 125.
  • 12 Фончо 2

    17 0 Отговор
    Никол кво гюленце беше, не вярвам да е стояла 4 седмици без храна
  • 13 Читател

    17 0 Отговор
    Баба Виолета ... е кошмар. Такова животно да не е край теб. А дъщеря ѝ - Денислава, явно е от друга майка. Имала е късмет, да живее далече от Виолета. Затова е и много по-качествен човек.
  • 14 Не,благодаря

    17 0 Отговор
    Гладен и изстрадал човек не е нахилен, със зачервени бузи и голяма дупара след 6 седмици глад. Плоска лъжа, очевидна и груба. Да не говорим за всички загубени битки винаги на последно място и как марионетките на продуцента си вършат добре работата. Най- слабата във формата с поредна загуба. Срам. Резил.
  • 15 ами,

    11 0 Отговор
    Като на Никол Дунева и е било мечта да участва в Игри на волята да се беше подготвила физически поне малко,не да разчита на гърба на баща си.Да не се учудва на хейта който отнася.Може да е добър човек но не е подходяща за такова предаване.Когато е била на синхрони явно редакторите са я захранвали,няма как 6 седмици да гладува а миди сама не дадоха да си е ловила и приготвяла.Тово висене там не е достойно от нейна страна и да гласива да изгонят отлично подготвени участници като Цецо и Ива.Като вижда,че не се справя в никоя игра, все е последна да беше постъпила като Елена да поиска да я номинират за излизане.Сега получава от зрителите това което заслужава.

    Коментиран от #16

  • 16 Обективно

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "ами,":

    Прав си, особено за Цецо. От нищото си го изгониха, а беше супер подготвен физически и психически. За мен той беше един от топ 3 за финал. За Ива не съм съгласен. Тя може само да плува. На трасе беше супер слаба. На пъзел така и не я видяхме. При един дуел с Дени или Вики, изхвърча с 200
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Красимир

    2 1 Отговор
    Тази телевизия и това"забавление" е за наивници и под средното ниво зрители!!!
  • 19 абе,

    4 0 Отговор
    Тази индийска сапунка с Дуневи беше абсолютно излишна също както Вальо-Добро утро млади,успешни хора и неговата дъщеря Елена.Дунев мишкува от индивидуални битки,неподготвената му дъщеря продукцията и изпълни мечтата да влезе в риалито за което е кандидатствала 3 пъти,но няма нужда да я изкарват /героиня/ с престоя и 6 седмици на плаж.Зрителят не е толкова прост колкото го мислят продуцентуте и всичко вижда.
  • 20 Когато фактите говорят

    0 0 Отговор
    Никол Дунеф - защо не е Никол Дунева ? Сигурно е родена в Калифорния.

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ......па

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Когато фактите говорят":

    Самото име Никол е смешно, да беше само Нина ако Николина им се вижда старомодно което си е криворазбрана цивилизация ,обаче трябва да звучи изчанчено.
  • 23 Читател

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Разлика":

    Всъщност - Виолета не е отгледала дъщеря си. Развела се е ... и си е "била камшика" в САЩ. Бившият ѝ мъж е отгледал Денислава.
  • 24 Ох, боже 🤣

    3 0 Отговор
    Никол Дунева става за сумист с това телосложение. Красимир Дунев минава между капките, не е бил на индивидуална битка никога. В него има нещо фалшиво, лицемерно. И двамата незнам как са попаднали в Игрите, но според мен нямат място там. Какъвто бащата, такова и "детенцето".
  • 25 Леля

    2 0 Отговор
    Гледам често "Голи и уплашени" и виждам за една седмица колко много отслабват участниците, а тази Никол влезе в Игрите прасенце и излезе по-голямо прасе. Явно ни мислят за много тъпи, че им вярваме за глада.
  • 26 Факт

    1 0 Отговор
    Никол е ясна, реват баща и дъщеря, а какво да кажат родители, които на 19 години са се разделили със своите пираснали деца и 20 години не са в България..., но най добри за мен са : Момчил, Иван и Крум. Момчил и Иван са най силните гледайки ги, но Момчил е много интелигентен човек и мехлем за душата. Точка. За МОМЧИЛ. Интелигентен и силен играч, като бик здрав...
  • 27 ......

    1 0 Отговор
    Добре че са тези игри, че полудяваме от скука в дълбоките провинции без децата ни извън България. Билалов, Горанов, с това се храним и надеждата ни е за тях, а не за глезената никол и баща й, то преструвки, бяс ме хвана, добре, че пия за алергия да не се чеша, като ви видях двете двойки, как плачат, обичам те, тате, много те обичам, шампанзета, излагация.