Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 08:50 1 052 10

Как да останете уверена и секси, ако работите от вкъщи

  • секси-
  • работа-
  • от вкъщи-
  • хоум офис

Върнете си женствеността и бъдете секси у дома

Как да останете уверена и секси, ако работите от вкъщи - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако сте от дамите, които работят от вкъщи, едва ли в ежедневието си намирате желание и смисъл да избирате тоалети или пък да слагате грим. Признайте си открито – има дни, в които носите пижамата си до обяд. Това вероятно не ви кара да се чувствате особено секси, пише flagman.bg. Ако добавим и грижите за домакинството и децата, може би усещате, че сте изгубени. Как да си върнете женствеността и да бъдете секси у дома? Ето и няколко начина:

Лакирайте се

Красиво оформените нокти, които завършват с маникюр, могат да бъдат истинско украшение във визията на една жена. Разбира се, че не е нужно да харчите огромни суми в салон. Достатъчно е да оформите нокътя, да премахнете кожичките и да нанесете желания цвят лак. Повярвайте, нещо толкова малко може да ви накара да се почувствате по-добре и да стимулира самочувствието ви.

Нанесете лек грим

Според много достолепни дами, една от тайните на здравата връзка е мъжът ви никога да не ви вижда без грим. Макар и към днешна дата това да звучи нелепо, може би в този съвет има доза истина. Гримът е страхотен начин да подчертаете естествената си красота. Извийте миглите, нанесете малко спирала и покрийте несъвършенствата с коректор. По желание можете да добавите и малко руж или бронзираща пудра. Това е достатъчно!

Погрижете се за косата си

Не допускайте да се възползвате от това, че у дома никой не ви вижда. Това може само да е в ущърб на самочувствието и на самоуважението ви. Превърнете работата от вкъщи в свой плюс. Защо да не се погрижите за косата си, нанасяйки маска по време на обедната си почивка? Оптимизирайте режима си и вместо да посягате към телефона всеки път, когато имате свободна минута, нека времето бъде ваш съюзник, а не враг.

Знайте какво ви отива

Ако сте прекарали известно време на тази планета, то вероятно вече знаете много повече за себе си – за своите слаби и силни страни, както и за дрехите, които ви стоят добре. Ето защо не бързайте да се увличате по модните дрехи. Изберете нещо удобно за вкъщи, но нека облеклото все пак подчертава преимуществата ви. Ако се харесвате всеки път, когато се погледнете в огледалото, това може да промени начина, по който мислите за себе си. Така че, постарайте се да изглеждате добре за самите вас. И неизбежно ще бъдете харесани от околните.

Обърнете внимание на кожата си

Това е може би един от най-лесните начини да бъдете секси у дома. Нанесете подходящ лосион за тяло, използвайте и крем за ръце. Сложете си шийт маска и се уверете, че пиете достатъчно вода. Веднъж или два пъти седмично можете да ексфолирате кожата. Така ще премахнете мъртвите кожни клетки и ще позволите на кожата си да диша.

Използвайте женския си чар

Ако сте затрупани със задачи, може би последното което ви идва наум е да сте мили и добри. По-скоро бихте разкъсали някого, който се появи пред вас. Макар и все още да са наричани „слабият пол“, всички знаем, че ние, жените сме супергерои. Но това не бива да ни превръща в груби и арогантни същества. Напротив, отделете малко време (дори 10-20 минути на ден са достатъчни) и медитирайте. Опитайте се да се свържете с вътрешното си аз и да разберете кои сте и какво ви прави щастливи. Не се страхувайте да използвате женската си енергия.

Носете секси бельо

Не позволявайте комфортът и удобството да вземат превес в стила на вашето бельо. Вероятно смятате, че времето, в което носехте дантелени сутиени и бикини безвъзвратно е отминало. Но зрелостта не бива да се бърка със скука. Вместо за пореден път да си купите обикновени памучни бикини или сутиен, потърсете модели, които съчетават сексапила и комфорта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шааа

    7 0 Отговор
    Съвети за OnlyFan-ки
  • 2 Как

    4 0 Отговор
    Лесно ! Моята жена никога не си позволява да ходи , като чума вкъщи. Нито пък аз си позволявам да ходя като комбайнер пред нея.
  • 3 Механик

    5 1 Отговор
    Наиситна ли някой ще плати пари за написването на тази "статия"?

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Статията

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Е много полезна , и описва една от най често срещаните грешки на двойките! Ако жена ти не се поддържа , винаги ще се заглеждаш по лъскавите мадами. И обратното.

    Коментиран от #5, #8

  • 5 тиририрам

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Статията":

    Кухите лейки са си кухи, дори и излъскани. Простите мъже се заглеждат по такива.

    Коментиран от #7

  • 6 чатейки с лапни шарани за его и лайкове

    2 0 Отговор
    по време на работа:
    Как да останете уверена и секси, ако работите от вкъщи
  • 7 Да , ама

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "тиририрам":

    Когато видя някоя , да ми се влачи развисяла се като Батман , и с кубинки като на Кастро , хич да не ми се мисли за интелектуалка и умница ! Куха лейка си е ! Умните хора не се оставят без поддръжка !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бара бара

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Добре казано. Понякога кухите лейки преднамерено избягват твърде Ентелегентните високоерудирани господа ;) и не е случайно ;) хубавото е, че избягването е взаимно ;) а ние току-що оправдахме съществуването на тази изключитЕлна статия :)))
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.