Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 09:31 716 1

Предлагат на търг лични вещи на поп звезди

  • аукцион-
  • на търг-
  • лични вещи-
  • елвис пресли-
  • бионсе

Сред артикулите са ваканционен стол, подписан от Елвис Пресли, и тоалет, носен от Бионсе

Предстои най-голямата разпродажба на сувенири за знаменитости в компанията Kruse GWS Auctions с над 400 артикула. Находки от поп звезди ще бъдат представени: ваканционен стол, подписан от Елвис Пресли, тоалет, носен от Бионсе, яке от Ед Шийрън и ръкавица, поръчана от рапъра Offset.

„Този стол е от тайната ваканция на Елвис от 1959 г., само две седмици преди да срещне Присила Пресли. Говореше се, че в крайна сметка той се среща с младата Роуз Мари Прес, когато тя е на 18 години. Така че те ходили често в тази бирария. Елвис винаги седи на същия този стол. Така че в крайна сметка той подписва този стол“, обясни Бриджит Крус, водещ аукционер на Kruse GWS Auctions.

Онлайн и продажбата на живо ще започнат на 2 декември както в Лос Анджелис, Калифорния и в Орландо, Флорида, съобщава NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Круз контрол

    2 0 Отговор
    А МВР организира търг за конфискувани автомобили, на бг звезди, хванати с алкохол.