Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 08:53 2 394 0

Всичко, което се започне в този ден, ще има успех

  • лунен календар-
  • астропрогноза-
  • пълнолуние

На този ден Самият Създател ни помага във всичко, твърдят астролозите

Всичко, което се започне в този ден, ще има успех - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Близнаци от 02:41ч до 08:55ч на 29 ноември

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и заключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се общителността, желанието да се действа бързо. Хората са прекалено податливи на влияния, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Настъпва Пълнолуние в 11:16 ч.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:41 ч.

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден, ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко.

Чудесно време за прочистване на енергийно-информационното поле на човек, пространството на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Ако искате да се разделите с някой човек или хора, професия, отговорности - това е чудесно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си днес.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Полезно е да се поглезите с масажи, въздушни бани, тъй като през този период тялото изпитва кислороден глад. Сауните и баните също са полезни.

Днес трябва да сте много внимателни с очите си. Опитайте се да гледате възможно най-малко в екрана на компютъра и телевизора, а също така четете по-малко литература. Дайте възможност на очите си да гледат нещо, което ще ви помогне да се отпуснете: водна повърхност, синьото небе или просто красивата природа извън прозореца. Гледайте как слънцето изгрява и залязва. Ако това се прави всеки ден, очните мускули ще се укрепят и зрението ще започне да се възстановява.

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не псувайте, не се ядосвайте, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов. Осъзнайте колко е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в спорове. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 16:41 ч. на 27 ноември до 17:25 ч. на 28 ноември

Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек става лесно податлив на различни съблазни и изкушения.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА