Last news in Fakti

10 Януари, 2024 07:36 2 475 25

Жената на актьора Деян Ангелов бе нападната от непознат мъж в центъра на София

  • деян ангелов-
  • екшън-
  • жена-
  • нападната

Хулиганът подгонил колата ѝ

Непознат мъж нападна жената на актьора Деян Ангелов - Петя, в центъра на София. Хулиганът подгонил колата ѝ, след което на червен светофар започнал да блъска по возилото и да псува дамата.

Грозната сцена за минути бе разпространена в социалните мрежи, след като Петя успя да заснеме финала на скандалната разправия и как мъжът я псува и размахва среден пръст в лицето ѝ.

Освен от Деян и Дарин Ангелови видеото бе споделено и от редица известни лица, сред които Ралица Паскалева, Георги Блажев и др. Но публикациите вече са премахнати от социалните мрежи. Всички те са категорични обаче, че трябва да се спре агресията срещу жени.

Екип на „Телеграф“ се свърза с Петя, която бе уплашена от грозната ситуация, но сподели, че вече е подала жалба в полицията.

„Попаднахме на един изключително свестен полицай, който бе категоричен, че всяка жена, жертва на насилие и агресия, трябва да си търси правата. Когато има насилие, няма да се мълчи и да се приема за нещо нормално, защото видяхме докъде се стига“, категорична е съпругата на Додо.

На въпроса как се е стигнало до грозната сцена Петя сподели: „Видях първоначално мъж, който тича в дъжда с куче, и се замислих какво прави този човек. След това той започна да блъска по колата и да ме псува. Стреснах се доста, но на финала успях да взема телефона от скута си и да снимам. Връщайки лентата назад, единственото, което допускам, че може да се е случило, ако съм минала през някоя дупка и съм го опръскала, но не съм сигурна това изобщо да се е случило. Спаси ме фактът, че светна зелен светофар, иначе не искам и да мисля докъде можеше да ескалират нещата“.

Единственото, за което е щастлива в създалата се ситуация, е, че в колата е била сама.

„Добре, че децата не бяха с мен. Защото принципно винаги съм поне с единия“, завършва разказа Петя.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    25 8 Отговор
    Явно си го е заслужил а идиотки колкото щеш
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бохлюци

    29 6 Отговор
    Едно време глобяваха за това, че караш като гламав и пръскаш с кал хората, ако го е опръскала пак да се радва тая, че не не са и пръснали джама с някое паве.
  • 4 КГБ

    25 4 Отговор
    Много е нагло това семейство и брата близнак
  • 5 идиотско снимане

    31 5 Отговор
    Много ми е итересно, как в такъв случай, тя първо се сеща да снима с телефона. Няма по-важно и спасяващо нещо, от това да хване телефона и да снима. Толкова е смаяна, уплашена, стресната че първия жест е да хване телефона за да снима. Идиотско.
  • 6 Йеронимус БОШ

    14 3 Отговор
    Извинила ли се е , че е изпръскала пешеходеца !?
  • 7 Известните

    19 2 Отговор
    лица като Георги Блажев и Ралица Паскалев откъде имат видеото? Или шум да става, за да се чуват и да се споменат, т.е. повод за евтин Пиар.
  • 8 И да снимам

    16 1 Отговор
    Да не забравя днес като хвърлям боклука, да го снимам, и селфи да си направя до кофата.
  • 9 ПЪГУОШ

    5 1 Отговор
    Трябвало е да се здрависат , прегърнат и помирят ! Да се усмихнат и кой откъде е ! Нали ?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мухата ЦЕЦЕ

    6 1 Отговор
    И много други хора ги нападат ! И какво ......?
  • 12 Некой си

    14 4 Отговор
    Каква е тая боклуджийка,та не занимавате с нея ? Да си ходят на село тия галоши.Идват в Столицата само да я ос.рат !
  • 13 ЗЕЛЕН чук

    7 2 Отговор
    Защо никой не напада жената на ББ ? Защото няма такава или защото е скрита нейде далече ?
  • 14 ПЕТЯ ЛЪЖЛИВАТА КОРВА

    21 2 Отговор
    ЧОВЕКА СИ ПРЕСИЧАШЕ С КУЧЕТО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА А ТАЯ ИЗОБЩО НЕ ГО ОТРАЗИ ТОЙ ИЗДЪРПА КУЧЕТО СИ ШОТ ТАЯ ЩЕШЕ ДА ГО ПРЕМАЖЕ....ДРОГИРАНА ЛИ БЕШЕ НЕ ЗНАМ НО ЯДОСАНИЯ ПЕШЕХОДЕЦ ХУКНА ПОДИР НЕЯ ШОТ ТРАФИКА ПОЗВОЛЯВАШЕ.ДАНО ДА СА Я ФАНАЛИ КАМЕРИТЕ НАОКОЛО ТАЯ ЛЪЖЛИВА КОРВА...
  • 15 воденМАДАГАВУР

    18 1 Отговор
    Интересна работа ! Някой тича да те бие , ругае те и това - неочаквано и изневиделица , а ти през това време вадиш телефона си , започваш да снимаш , а междувременно си в автомобил , а даже и шофираш !!! Виж ти !
  • 16 митутурутки

    13 2 Отговор
    Писна ми от тия джендъри! "неволно" може да се е опитала и да го отнесе или го е изкъпала в някоя локва, щом я е "гонил" едва ли е случайно? Писна ми и за всякакви глупости тоя джендърски рев по социалки и пр. "агресия срещу жени", друг път и да се замисли тая дали първо тя не е проявила агресия на пътя, после да му се е "отворила" , като услужливо е забравила обаче за това?
  • 17 Да бе

    13 1 Отговор
    Всички са идиоти на улицата, а тази женица е света вода ненапита. Преди два дни в снега слязох от тротоара с моя домашен любимец защото минаваше друг човек с доста голям друг домашен любимец, да не говорим и че тротоара се състои само от плюещи плочки заради перманентно паркираните върху него автомобили, и една дама в кавички преминаваща с кола започна да ми свири и жестикулира от вътре. Нищо, че когато слязох тя беше на поне 100 метра зад мен и без значение, че не прояви търпение дори и за 10 секунди. И това да повечето жени в коли. Изключение са тези с нормално що годе поведение на пътя.
  • 18 "Хулиганът"?

    14 1 Отговор
    "Хулиганът" я гонил, а тя снима. Култово и умиляващо. След което великите "кадри" се разпространяват. И ние четем такива глупости. Питам се, коя фраза в тази статия не е фалш и селско позьорство?
  • 19 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    9 1 Отговор
    „успях да взема телефона от скута си” -
    Това май може да обясни голяма част от случката.
    Телефон в скута по време на шофиране и къде е гледала,
    когато е минала през локвата...
  • 20 мирише на пиар за извесност

    4 0 Отговор
    Къв е тоз?Тоя актьор работи ли някъде или е като останалите му колеги.
  • 21 Гост666

    5 0 Отговор
    Голям праз за тези нито ги знам нито искам да знам какво става с тях.
  • 22 Хайл

    6 0 Отговор
    Като си жена на тоя незнаен артист да не си нещо по така от другите хора .
  • 23 интересно

    2 0 Отговор
    А тя какво е направила?
  • 24 Мъдрият

    5 1 Отговор
    Без причина, никой нормален човек няма да направи такова нещо!

    Ясно е, че си го опръскала, но дори и не си забелязала това?!

    Че и сигнали тръгнала да подава вместо да се замисли - къде е сбъркала?
  • 25 Мммммм, дааааа

    1 0 Отговор
    Най-добрата защита е нападението. Цялата история мирише на кирливи чорапи. Жена зад волана, телефон в скута, дъжд, локви и изнервен пешеходец, чието кученце е щяло да бъде прегазено от блейката с телефона в скута. По повечето кръстовища в града вече има камери, така че лесно ще се разбере какво е станало. Някой адвокат е светнал "дамата" и приятелите ѝ от актьорската гилдия и затова са свалили видеото от Мрежата. Щото в един момент може да се окаже, че "дамата" с телефона в скута докато е шофирала е извършила някое и друго нарушение на правилата за движение и т.н. Честно казано и на мен ми е писнало от блеещи в телефоните си шофьори и шофьорки. Е, не тичам да им размахвам среден пръст и да им блъскам по колите, но хора всякакви. Някои са по-емоционални. А органите на реда трябва да следят и за това най-често извършвано нарушение, а не да се заяждат с хората за глупости.