Last news in Fakti

12 Януари, 2024 08:43 1 885 11

Синовете на Ален Делон застрашават живота му

  • ален делон-
  • адвокат-
  • здравословно състояние-
  • живот-
  • кристоф айела

"Антони Делон е решил да лекува болестта на баща си с плодови и зеленчукови сокове, предписани от натуропат", се посочва в иска на адвоката на актьора

Синовете на Ален Делон застрашават живота му - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът на Ален Делон поиска от прокуратурата да осигури правна защита на актьора, съобщават телевизионният канал BFM и "Франс Инфо". Това се случва на фона на братоубийствената война, която водят децата на звездата на френското кино.

По думите на адвокат Кристоф Айела, който е загрижен за здравословното състояние на легендарния актьор, но най-вече за преустановеното му лечение, искът е подаден в интерес на самия Делон, чийто живот бил "в опасност".

В писмото, изпратено до прокурора на Монтаржи Жан-Седрик Го, Айела, който казва, че е адвокат на Ален Делон - твърдение, оспорвано от някои членове на семейството, моли да бъде разрешено на главния лекар на актьора да го посети във френската му резиденция. Защитникът желае това посещение да се осъществи по спешност, за да се изготви медицински доклад, да се реши какви действия следва да се предприемат по отношение на състоянието на актьора и да бъде получено неговото съгласие, пише NOVA.

Според Кристоф Айела синовете на звездата, Антони и Ален-Фабиен Делон, се противопоставят на посещението, като по думите му рискуват да причинят преждевременната смърт на баща си. "Антони Делон е решил да лекува болестта на баща си с плодови и зеленчукови сокове, предписани от натуропат", се посочва в иска. От своя страна Анушка Делон, също представлявана от Айела, се противопоставя на спирането на конвенционалните грижи и лечение на баща си.

Искът идва след изострянето на конфликта между децата на 88-годишния актьор на фона на споровете за наследството. Най-малкият му син Ален-Фабиен подаде жалба срещу сестра си Анушка Делон, обвинявайки я, че "злоупотребява със слабостта" на баща му и го подвежда.

Състоянието на Ален Делон е оценено на над 200 милиона евро. Актьорът е собственик на имение на река Лоара и на голяма колекция от картини.

Делон обяви края на кариерата си в киното през 2017 г. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се е снимал в над 90 филма. Сред най-известните му роли са в "Роко и неговите братя", "Гепард", "Техеран 43".

През май 2019 г. Ален Делон беше удостоен с почетна "Златна палма" на кинофестивала в Кан за забележителната си кариера в киното.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бушмен

    9 4 Отговор
    Старите лъвове стават за смях и храна на хиените
  • 2 СТИГА БЕ

    0 8 Отговор
    Изплаших се,... помислих да не са го хвърлили под мост на Сена
  • 3 бай Даньо

    1 7 Отговор
    А едни тийнейджери ме попитаха - Абе чичка, кой е този бе

    Коментиран от #8, #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Идън

    6 0 Отговор
    Някои лекарства наистина могат да доведат до усложнения и до смърт ако техният прием се спре рязко.
  • 6 демократични ценности

    4 1 Отговор
    за тия пусти пари брат брата убива
  • 7 Всичко е ала-бала

    1 0 Отговор
    За кинти стават тук въпрос. За много кинти и кой колко ще вземе…
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 много се загрижиха

    0 0 Отговор
    изведнъж за болния си баща, 200милки в евро, Антони е пияница и посредствен актьор, както и Ален- Фабиен, единствено дъщеря му полага грижи за него и Японската му приятелка, тези двамата паразити, надушват от километри пенсионирането си с милиони евра в наследство, изкарани от световноизвестният им баща с честен труд.