Last news in Fakti

13 Януари, 2024 11:38 1 466 4

Кайли Дженър ревнува Тимъти Шаламе от всички

  • кайли дженър-
  • тимъти шаламе-
  • връзка-
  • ревнува

Тя знае, че жените биха искали да разбият това, което двамата имат и е решена на всичко, за да не го позволи

Кайли Дженър ревнува Тимъти Шаламе от всички - 1
Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър е попречила на Селена Гомес да говори с Тимъти Шаламе на наградите "Златен глобус", защото риалити звездата "силно защитава" връзката си със звездата от "Уонка" и се страхува, че други жени искат да ги разделят, споделят запознати.

Кайли Дженър ревнува Тимъти Шаламе от всички
Снимка: БГНЕС

Неудобният момент стана обществено достояние, когато актрисата от "Убийства в сградата" беше хваната от камерите в залата да коментира ситуацията с близките си приятелки Тейлър Суифт и Кили Спери.

Четец по устни потвърдил пред изданието "Daily Mail", че Гомес е разказвала на приятелките си за неудобно взаимодействие с двойката и отказът на желанието ѝ да си направи снимка с Шаламе.

"Кайли не се чувства застрашена от Селена, но изпитва силно чувство на протекция по отношение на връзката си с Тимъти. Тя го обича и няма намерение да го пусне. Знае, че жените биха искали да разбият това, което двамата имат и е решена на всичко, за да не го позволи", споделя близък на риалити звездата.

Според присъстващ Селена просто е искала да поздрави бившия си колега за номинацията му.

Гомес стана свидетел на стремителния възход на Тимъти през последните години, след като дуото участва заедно във филма на Уди Алън "Един дъждовен ден в Ню Йорк".

Докато снимаха продукцията, двойката предизвика романтични слухове, тъй като феновете полудяха от снимките им, на които се целуват.

В крайна сметка се разбра, че интимният момент е само част от сюжета на филма, в който двамата играят млади влюбени.

Откакто новината за предполагаемата ситуация по време на Златните глобуси се разнесе в медиите, Селена се опитва да спре всички възможни спекулации, предаде dir.bg.

"Нееее, казах на Тейлър за двама мои приятели, които са се събрали. Не, че това е работа за някого", написа тя в социалните мрежи.

В понеделник вечерта Тимъти също се опита да омаловажи всички слухове за вражда, като настоя пред TMZ, че Кайли и Селена са "готини" и че приятелката му не е пренебрегнала бившата му колежка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сбъркал сте името

    6 1 Отговор
    Той се казва Кайли Джейндър.
  • 2 надарена кака

    2 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 3 мдаа

    2 0 Отговор
    Бесовете са и в повече.
  • 4 Ивка Маймунчиту

    1 0 Отговор
    Тия кво правят заедно като си нямат доверие?