Last news in Fakti

25 Януари, 2024 07:19 10 850 9

Лили Иванова ще участва в дует със 100 Кила

  • 100 кила-
  • явор янакиев-
  • лили иванова-
  • дует

"Аз съм най-големият ѝ фен.", признава рапърът

Рапърът Явор Янакиев, или 100 Кила, ще прави дует с примата на родната естрада Лили Иванова. Това признаха близки до певицата.

При изпълнителката вече е диск, на който е записан гласът на Явор, а Лили трябва само да добави своето участие в него.

Иванова обаче не се занимава с нищо ново в ретрограден Меркурий и негативни планети в звездната ѝ карта, затова отлага пускането на дуета.

Рапърът призна пред "България днес", че има идея за запис с Лили Иванова. Подробности обаче не сподели.

"Аз съм най-големият ѝ фен. Цялата ми рода сме ѝ такива. Когато беше във Варна, 10 човека се изсипахме да я гледаме на концерта ѝ. Великолепна! Няма друга като нея", признава Явор.

"Предложих брак на жена ми в църквата в Аспарухово. За нас е много по-важно да се оженим първо пред Бог, подписът в общината е допълнително нещо", разказва 100 Кила. Жената, която успя да промени мургавия хулиган на родния рап, се казва Олга Пейчева и е родом от Добрич.

Двамата живеят на семейни начала от няколко години, а певецът ревностно пази половинката си от светлините на прожекторите и хорското любопитство. Красавицата дълго време бе секретарка на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука. Бащата на Олга доскоро заемаше поста зам.-председател на общинския съвет в Добрич от НФСБ.

Откакто е с нея, Явор е станал веган, спря с алкохола и купоните. "След всяко участие бързам да се прибера при женичката, много я обичам. Сега си мечтая да ми роди поне четири дечица и всичките да приличат на нея", смее се Явор Янакиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много ми е неприята тази

    9 5 Отговор
    Тва е тоталното пропадане
  • 2 Иванчо

    8 0 Отговор
    Какво общо има дуетът с Лили Иванова с бъдещата сватба? О.о
  • 3 Джон

    4 4 Отговор
    И двамата са комунисти. 100 кила пуска комунистически неща в Туитър. Щом родата му харесва Лили Иванова е ясно какви са - нрб хора, комунисти.
  • 4 Реалист

    5 2 Отговор
    Ни съ наяди дъртата бабичка:) и внуци няма да ги гледа
  • 5 Хич не се учудвам,

    13 1 Отговор
    склерозата не прощава, на тези години и с горила ще пее Лилито. Какъв певец е този?
  • 6 Бау бау

    9 0 Отговор
    100 кила и 100 годишна жена. Бравос
  • 7 Гост

    2 0 Отговор
    Голям смях ще падне ако направят песен заедно. Някоя рап версия на ветрове примесена ,с рап ритми.
  • 8 Явор

    1 0 Отговор
    Попаднах на статии от преди време, които казват същото, но в друга статия, човек, близък до Лили Иванова ги опровергава, така че това най-вероятно е просто жълта глупост!
  • 9 прекалено късо

    1 0 Отговор
    Доживях и това да видя / чуя