Last news in Fakti

27 Януари, 2024 10:36 1 051 5

Днес не е желателно да се започва нищо ново

  • астро съвети-
  • луна-
  • лунен календар-
  • астрологична прогноза

Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор

Днес не е желателно да се започва нищо ново - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в Лъв до 21:12ч. на 27 януари

Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Избягвайте да отправяте критики към когото и да било. Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание.

Луната сега е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната целия ден до 21:12ч. се движи на празен ход.

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не се препоръчва да се решават проблеми. Луната на празен ход често поставя хората и ситуациите в задънена улица, така че по време на бездействието си е нежелателно да започвате нови неща.

Луната влиза в знак Дева в 21:12ч.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 19:12ч.

Това е светъл и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Избягвайте суматохата, бързането, просто трябва да се предадете на плавния поток на живота.

Ако човек съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота, пише novini.bg. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 19:12ч на 27 януари до 20:15ч на 28 януари.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    4 1 Отговор
    Тогава ще почна нещо ново 😏
  • 2 Варненски Моряк

    2 0 Отговор
    В такъв случай се отдаваме на плавния поток на живота г-це Найденова:)
  • 3 Сульо

    5 0 Отговор
    Той денят не е подходящ за писане на глупости ама тая ги е написала вече
  • 4 Луна президент

    3 0 Отговор
    Не отваряйте нова бира от сутринта, а довършете бутилката от снощи.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.