Last news in Fakti

28 Януари, 2024 10:37 1 643 2

Хоум офис: Алек Болдуин и Хилария готвят семейно риалити шоу за отглеждането на седемте си деца

  • алек болдуин-
  • хилария-
  • шоу-
  • деца

Актьорът е застрашен от 18 месеца затвор за фаталната стрелба по операторката на филма "Ръжда"

Актьорът, Алек Болдуин, който е застрашен от 18 месеца затвор, ако бъде признат за виновен за фаталната стрелба по оператор на снимачна площадка, води преговори за „семейно шоу“ за отглеждането на седемте му малки деца на възраст от една до 10 години с втората му съпруга Хилария, пише Експрес.

Болдуин, който е изправен и пред огромни съдебни разходи за процеса си тази година, каза, че основната причина, поради която иска да продуцира и да се появи в риалити програма, е да „остане и работи от вкъщи“ в Ню Йорк.

65-годишната звезда призна, че разходите за отглеждането на децата му означават „не може да отида никъде за дълго време“.

Планирането и разходите, свързани с жена му, децата и техните бавачки правят пътуването непривлекателно.

Болдуин каза, че той и Хилария „са мислили много“ за това как едно риалити шоу ще му позволи да работи от апартамента им.

Той е пуснал на пазара другия си дом в Лонг Айлънд за £15 милиона и се е появил във видеото на брокера по недвижими имоти, за да увеличи шансовете за бърза продажба.

Някога той споделяше този имот от 10 акра с първата си съпруга Ким Бейсинджър и дъщеря им Ирландия, сега на 28 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххххххх

    3 1 Отговор
    С две думи: закършили са го яко.
  • 2 Сашо

    1 0 Отговор
    Защо не е в затвора???