Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 11:33 3 471 13

Световноизвестен еротичен модел кара ски в Банско

  • кейти прайси-
  • банско

Кейти Прайс не сподели кой ѝ прави компания в българския планински курорт

Британската риалити звезда и модел Кейти Прайс избра България за романтична ваканция с новия мъж в живота си. Красавица зарадва милионите си последователи в социалните мрежи със снимки как кара ски в Банско.

Тя не сподели кой ѝ прави компания в българския планински курорт, но британските таблоиди разкриха, че това е звездата от “Женени от пръв поглед” Джон-Джо Слейтър. Даже публикуваха снимки как двамата се гушкат и целуват в снега, пише "24 часа".

45-годишната Прайс е известна, че рядко остава без мъж в живота си. Има пет деца, три брака и един развален годеж. Последната ѝ дълга връзка бе с 10 г. по-младия от нея Карл Уудс, който също е известна риалити звезда във Великобритания. Двамата бяха заедно в продължение на 3 г. и даже планираха сватба, но през миналата година се разделиха с гръм и трясък. Уудс беше арестуван по сигнал, че е заплашвал годеницата си, но след това освободен, защото обвиненията бяха оттеглени. Сега той се опита да вгорчи зимната ваканция на бившата си половинка, като даде на таблоидите мили съобщения, които по думите му тя изпратила до него, докато омайва 31-годишния Джон-Джо Слейтър по пистите в България.

Самата Кейти Прайс не е коментирала нищо още нито за твърденията на бившия си любовник, нито за снимките с новия, което е доста необичайно - от години личният ѝ живот е на показ. Голяма част от славата ѝ се дължи точно на това, че използва бума на риалити форматите и социалните мрежи, за да трупа популярност, която след това осребрява чрез различни бизнес начинания, пише marica.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    12 3 Отговор
    Стара чанта лачена, ама...
  • 2 Факт

    1 7 Отговор
    Само мъжага като мен може да прави компания на тази прелест

    Коментиран от #5

  • 3 Ха ха

    18 2 Отговор
    Каква грозна, пластмасова, нарисувана , стара чанта! Такова поведение не трябва да се следва➿
  • 4 Тая

    11 3 Отговор
    беше известна преди 25г.
    Сега е бедна като църковна мишка.

    Коментиран от #9

  • 5 Пич

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Що бе ?! Ти да не си Колчо слепеца ?!
  • 6 Aлфа Bълкът

    6 2 Отговор
    И нас какво ни интересува?
  • 7 Ков

    6 2 Отговор
    И тоа травестит
  • 8 Ха ха ха ха

    6 2 Отговор
    Искам туй кълцаното, силиконово кричър, да я видя как яде с лъжица, нещо течно. То джуните си не може да затвори, затова му се виждат забете. Голема убавица! О темпора, о морес!
  • 9 Пилотът Гошу

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тая":

    Е то ако бюджетът не се беше свил драстично, тя щеше да е в Куршевел, не в Банско... Да не мислиш, че е била и чувала за България преди това...
  • 10 Ловеца на акули

    8 2 Отговор
    И това е новината на деня,една забравена проститутка.
  • 11 бай Даньо

    3 1 Отговор
    Ехаа, наборката държи 45 години не са малко,... по-стегната от нашенските кифли
  • 12 Гост

    2 1 Отговор
    Джордан (Кейти Прайс) беше нашумяла преди 20 години. Малко късно сте я озвездили.
  • 13 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Известна за кой ?? Е тази за любителите на еротика . Но като я гледам не е нещо красиво.