Last news in Fakti

10 Май, 2024 07:54 1 866 4

Подиграха се с Жизел Бюндхен пред бившия ѝ мъж

  • жизел бюндхен-
  • том брейди-
  • бивш мъж

"Осем урока по карате на ден, а тя все още е с бял колан. Стегни се, Том.", каза водещият по време на шоу, излъчeнo по Netflix през уикенда

Подиграха се с Жизел Бюндхен пред бившия ѝ мъж - 1
Снимка: БГНЕС

Жизел Бюндхен е "дълбоко разочарована" от шегите за злополучния ѝ брак с Том Брейди.

Бразилският модел, който се разведе със 7-кратния шампион на Супербоул през 2022 г., се оказа обект на подигравки по време на шоу, излъчeнo по Netflix през уикенда. Заради обидните коментари по неин адрес, близък до модела се наложи да обясни пред сп. People, че "семейството ѝ е било представено по изключително неуважителен начин".

"През изминалата седмица Жизел неуморно се посвети на подпомагането на нуждаещите се в родния си щат Рио Гранде до Сул, Бразилия, който се бори с най-тежките наводнения в историята си. Тя беше загрижена за засегнатите семейства, така че шегите за личния ѝ живот дойдоха неочаквано и бяха неуместни."

Всъщност коментарите бяха от водещия Кевин Харт, който взе на прицел Бюндхен и новия ѝ мъж, Йоаким Валенте. "Жизел се гаври с този каратист", бяха думите му по адрес на Валенте, който е треньор по джу-джицу. Харт се обърна и към бившия ѝ Том Брейди с думите: "Ти си един от най-интелигентните спортисти, как така не си успял да предвидиш това? Осем урока по карате на ден, а тя все още е с бял колан. Стегни се, Том."

Припомняме, че Бюндхен и Валенте започнаха да се срещат през юни 2023 г., след като две години преди това той ѝ беше личен треньор. От Брейди бразилката има две деца - Бенджамин и Вивиан.

Източник: life.dir.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 елизабет цветанова измамничката

    4 0 Отговор
    Търся циганин за сватба
  • 2 Лорд Минчу

    1 0 Отговор
    На тази снимка е Йоана Ергенката 😅
  • 3 цербер

    3 1 Отговор
    Бразилската моделка, която се разведе със 7-кратния шампион на Супербоул

    Коментиран от #4

  • 4 Не ти

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "цербер":

    Ли омръзна да бъдеш еманация на тъпотията !