Last news in Fakti

23 Май, 2024 14:58 948 3

Нетфликс показа първи кадри на Лиъм Хемсуърт като Гералт от "Вещерът" (ВИДЕО)

  • нетфликс-
  • вещерът-
  • лиъм хемсуърт-
  • хенри кавил-
  • гералт

Феновете на фентъзи сагата не са никак доволни от замяната на Хенри Кавил с австралийския актьор

Нетфликс показа първи кадри на Лиъм Хемсуърт като Гералт от "Вещерът" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Лиъм Хемсуърт вече прави първи стъпки в емблематичната роля на "Вещерът", която преди това изпълняваше Хенри Кавил. Това показаха от стрийминг платформата Нетфликс, пускайки първи кадри на Лиъм като Гералт.

34-годишният австралийски актьор беше заснет да върви през мрачна гора, обхваната от тежка мъгла в добре познатия костюм и дълга бяла коса на главния герой. Видеото започва с бял кон, вървящ през тежката атмосфера на природната картина, като до него върви обвита в сенки фигура. На фон се чува гръм, когато зад героя прозвучават бързи стъпки.

В този момент камерата показва медальона на Вещера, а секунди по-късно виждаме и самия Хемсуърт, чийто очи приблясват в кехлибарен цвят.

През октомври 2022 г. стана ясно, че Хенри Кавил напуска сериала, вдъхновен от книгите на полския писател Анджей Сапковски, а Лиъм ще поеме ролята, натоварена с доста очаквания, имайки предвид колко успешни са игрите по фентъзи поредицата. А играта на Кавил, в когото феновете на сериала са влюбени и чието напускане все още не могат да преодолеят, не предразполага австралиеца към кой знае какъв успех.

Миналият месец стрийминг платформата обяви, че Хемсуърт ще остане докрай в ролята на Гералт, като сериала ще приключи с пети сезон.

Според официалния синопсис, предоставен от Netflix, четвъртият сезон проследява Гералт, Йенефер и Сири изправени пред необходимостта да прекосят опустошения от войната континент и многобройните му демони отделно един от друг.

"Ако успеят да се преодолеят препятствията и да поведат групите от неудачници, в които попадат, имат шанс да оцелеят след "кръщението в огън" и да се намерят отново един друг", гласи още синопсисът.

Съобщава се, че четвърти и пети сезон ще обхванат събитията от три от романите му: "5. Огнено кръщение", "6. Кулата на лястовицата" и "7. Господарката на езерото".

Предвид факта, че снимките на четвърти сезон започнаха съвсем наскоро, все още няма официална дата за премиера на сезона с Лиъм Хемсуърт.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    2 3 Отговор
    Преди години като имаше по телевизията само "Дързост и красота", "Трима братя, три сестри" и "Робинята Изаура" всички бяхме хетеро.
  • 2 Грешник

    2 1 Отговор
    Това нетфликс, нещо животоспасяващо ли е? 🌞 А този Хемсу... да не е някой комшия? 🤷
  • 3 факуса

    0 1 Отговор
    крис хемсуърт, мисиреци