13 Юли, 2024 07:36 9 257 25

Новата на ергена Алек, адвокатката Царина, се оказа много богата СНИМКА

  • алек-
  • ергенът-
  • царина рускова

37-годишната дама има невероятна къща в Созопол

Новата половинка на злополучния Ерген Александър Младенов се оказа червива от пари. Освен красива и умна, адвокатката Царина Рускова, която риалити героят публично представи като свое гадже, се оказа и много богата, пише Intrigi.bg, цитиран от burgas24.bg
.
37-годишната Царина разполага с невероятна къща край морето в Созопол. Решава да си я купи спонтанно, разказва самата тя.

Като запалена къмпингарка (ах, какво съвпадение), адвокатката всяка година посреща Джулай морнинг на морето. По време на един от изгревите край Созопол се загнездва идеята за ваканционна къща и Царина бързо я осъществява.

Закупува имота в скъпарския комплекс Созополис, но признава, че рядко ѝ остава време да му се наслади заради натоварения си график.

Въпреки това си купува и яхта – логичното продължение на къща край морето. Заради 9-метровата красавица, както я нарича, Царина изкарва и капитански курсове.

По всичко личи, че заплатата ѝ като адвокат е баснословна, a вероятно това е и една от причините майката на Алек да не роптае заради възрастта ѝ.

Припомняме, че именно мама Ксения разубеди Алек с избора му в "Ергена“, тъй като момите били над 35 години – предпоставка за репродуктивни проблеми, ранна менопауза и т.н.

 

Въпреки тези забележки, новата половинка на Алек е именно на 37 години. Царина обаче е от сой! Завършила е международно икономическо право в Сорбоната във Франция с допълнителни квалификации в сферата на търговското право и търговския арбитраж. Говори френски, английски, немски и руски.

След прибирането си в България насочва вниманието си към стартиращи бизнеси, чуждестранни инвестиции и подпомагане на еко проекти, подобряващи средата в България.

Последните години интересите и усилията ѝ се обединяват около каузи в сферата на медицинското право и здравната система в България, гласи част от биографията на впечатляващата блондинка.

"С Царина се запознахме след като излязох от предаването, в което участвах. Срещнахме се на събитие, свързано с автомобили - и двамата имаме увлечение към моторните спортове. Смешното е, че едно от нещата, което ни обедини, е, че не гледаме телевизия. А и много обичаме да пътуваме", сподели Алек.

Явно мама Ксения се е примирила с факта, че синът ѝ си пада по дами над 35 и все пак му е разрешила да излиза с какичката, разкри сайтът Intrigi.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    18 1 Отговор
    Реалитито продължава.;)
  • 2 Хахаха

    17 3 Отговор
    Вземи си кака, да те отрака!!!

    Коментиран от #6

  • 3 Мдаа

    21 12 Отговор
    Ами права беше мама Ксения, отърва го от онези алчни златотърсачки. Тази ще го вземе заради самия него, а не заради парите му.
  • 4 Фалш.

    29 3 Отговор
    Ясно е, че този смешник не си пада по жени. Има сериозни комплекси и психически проблеми. В лицето прилича на мечка. Иначе тя е голям кон.

    Коментиран от #9

  • 5 шекер

    15 1 Отговор
    Тази е умна и е с твърд характер, набързо ще строи "ергена" и ще му избие глупостите от канчето. Бой и послушание до наакване.
  • 6 Хихихихи

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Гледай "умнико" някои батко да не те разтрака! Болен мозък!!! Ще го "отраквали" него.................
  • 7 Ама

    23 2 Отговор
    Колко услужливо сте пропуснали факта, че бабка, пардон втората му мама е и жълтопаветничка, кандидатка за депутат на ПъПъ ДъБъ-тата от Ловеч
  • 8 И само да отбележа

    8 4 Отговор
    Че не е въобще богата, това са дребни стотинки 🤭💨
  • 9 Не си прав!

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Фалш.":

    На каква "мечка прилича тоя"????? По скоро на УФСЪ!!! Уж мъжка ама уфсъ, не овен!
  • 10 зевзек

    13 0 Отговор
    ще мете двора на къщата в Созопол, по нареждане на каката, с имоти не се живее, с хора се живее
  • 11 БеГемот

    13 1 Отговор
    Толкуз учена а се фанала с ергена на мама....май не е много умна...
  • 12 в кратце

    13 1 Отговор
    Маминка Ксения все пак му е разрешила да излиза с какичката,защото е какичка-паричка.
  • 13 Ето ви пример

    8 2 Отговор
    Че многото учене не прави човека умен - дипломи, биографии, хвалби, а мома без деца на 37 г.! Сега пък, се хванала с тоя лигльо, на който след няколко месеца кеф, мама му отново ще му налее акъл, да зареже кака си!
    Ииии - язък за цялото учене и богатство!

    Коментиран от #20

  • 14 Ъхъ!!!

    11 0 Отговор
    Тя каката с тази биография съвсем не е случайна. Какви са родителите й? Така лесно не се взима такова образование и развива кариера. Колкото за хубостта й, може да поспорим.

    Коментиран от #15

  • 15 Клеопатра

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ъхъ!!!":

    Нямам такова извратено чувство за красота.Няма какво да се спори,красивото се вижда.Не сега да се вглеждаме ,ама очите ,това онова ,сори !Поредно доказателство да има пари ,ако ще да е вълк.
  • 16 Мисирка от Сорбоната

    8 1 Отговор
    И от кога малка двуместна моторница се нарича с гърмкото име ЯХТА ?!?

    Тук явно всеки който има някаква вила някъде покрай морето е МНОГО БОГАТ
  • 17 Фактически всичко тук е

    10 0 Отговор
    Правилно. Царина Рускова е МНОГО БОГАТА. За това работи като служител в кантората на майка си
  • 18 Пепи Пенеф

    1 0 Отговор
    Той кога се запозна и вече всичко се знае .Всичко е заради имот и пари .Няма любов както едно време..Ден до пладне не чакайте да му роди дете .Мама Ще чака скоро и бързо да става баба да гледа внуче.
  • 19 Симона

    4 2 Отговор
    Очевидно е, че Александър Младенов си пада по по- зрели жени. Няма лошо, това е негов личен изобр. Въпреки, че постъпката му на финала беше много незряла. Само не знам, защо е този хейт срещу Царина Рускова. Била стара мома на 37 години, нямала деца и тем подобни тъпанарски изказвания. Еми, тя през цялото това време е влагала труд и усилия в образованието, развивала е кариерата си. Знае 4 езика. Дали имаш или нямаш деца, не те прави по - добрър или по- лош човек.

    Коментиран от #22

  • 20 Нели

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ето ви пример":

    А, какво точно прави един човек умен? Тя този льольо, както го наричате, може да го зареже, когато реши и да си намери друг. Образовнието и интелекта са от изключитлено важно значение. Тя деца, ако иска ще има или не. Това е личен избор. Вие, какво сте постигнали в живота си, например, че така смело давате оценки? Защото много хора имат деца, за които не могат да се грижат, адекватно, но парадират с това ,че просто имат деца! Няма що! И няма язък в учено и богатството, защотто те не саза прости и ограничени хора.
  • 21 анонимен

    1 0 Отговор
    щом мама дава, нека детето да се развива. Само да не забрави, докато таковка какичката да проверява дали процесът се изпълнява по всички правила!
  • 22 аз знам

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Симона":

    по принцип това са коментари на неосъществени и комплексирани хора, които искат да се успокоят, че въпреки всичко техните житейски избори са най-правилните. Имат деца - осъждат тези, които нямат като неуспели. Така се чувстват поне за малко, малко по-добре с живота си. То по тая логика в махлите са най-успелите хора понеже имат по 7-8 :D

    Коментиран от #23

  • 23 Симона

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "аз знам":

    Много точно им го каза! Браво!
  • 24 Порно

    1 3 Отговор
    Само да вметна, че на 37 не е какичка , а лелка
  • 25 Съдията Дред

    2 0 Отговор
    Каква адвокатка, обикновена адвокатска сътрудничка в кантората на майка си, нещо като секретарка. Парите и са от мама и тате, и това за областите на правото е просто раздувка. Сега мама плаща , та застаряващата и щерка да добие някаква известност, та да и помпа самочувствието.