17 Юли, 2024 07:49 3 110 11

Емили Ратайковски публикува нови провокативни СНИМКИ

  • емили ратайковски

Тя показа новата си прическа в профила си в Instagram

Емили Ратайковски публикува нови провокативни СНИМКИ - 1
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски изненада феновете с нова прическа. Моделката се съобразява с тенденциите и заложи на по-къса коса за лятото.

Знаем, че през топлите месеци много знаменитости скъсяват косата - така се чувстват по-комфортно в горещините. Емили явно също е на това мнение. Тя показа новата си прическа в профила си в Instagram. Освен с гривата си, 33-годишната звезда блесна и с перфектната си фигура, пише dnes.bg.

На първата снимка от поредицата виждаме как Ратайковски позира пред библиотека в дома си. Тя е с къса бяла тениска и микро панталонки в сив цвят и с бели връзки.

Тези летни панталонки са толкова къси, че идеално очертават стегнатото тяло на манекенката. Забелязва се, че косата на Емили стига до малко под раменете и тя е с популярната прическа лоб - наричана още дълъг боб.

Третият кадър също предизвика фурор. Той представлява селфи от автомобил. Звездата е само по горнище на бански на райета и отново впечатлява с визията си. Тя носи жълти слънчеви очила.

На седмата снимка Емили Ратайковски позира в океана. Тя е в гръб, с пусната коса, носи червена бейзболна шапка и долнище на бански тип прашка, което е в червено и оранжево. Излишно е да се казва, че и за този кадър моделката събра много комплименти.

Звездата е качила и снимки със сина си Силвестър Аполо Беър. Емили стана майка за първи път през март 2021 г. Тогава тя дари бившия си съпруг Себастиан Беър-Макклард със син. Двамата се разделиха през лятото на 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венерически Болести

    18 1 Отговор
    Вечно по цици и вечно се оплаква че я били изнасилили а явно постоянно я сърби нещо.
  • 2 Мишо

    10 5 Отговор
    Всеки ден ли ще показвате тази уродли.а тояга? Увиснала, грозна, носовата. Детето и дали си определи пола, или още едва върви и му е рано? От такива нечистоплътници да ти се повдигне.
  • 3 Много

    10 2 Отговор
    грозна жена. Нещо средно между жаба и мишка. Отвратително излъчване има.
  • 4 БгТопИдиот🇧🇬

    10 1 Отговор
    Кашерна мусака мое ли да готви ?

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахаха

    4 0 Отговор
    Колко уплашено гледа в библиотеката! Знае ли какво е това книга , и дали не бие лошо тази работа!
  • 7 Боже, защо

    4 0 Отговор
    трябва да се пише за тая, защо ние трябва да знаем за тая, реклама ли й правите на тая?! Защо не пишете за млади нормално изглеждащи, образовани жени?! Или това ще намали рейтинга ви?!
  • 8 Татра

    2 0 Отговор
    Коя беше тази???

    Коментиран от #10

  • 9 Аз съм

    1 1 Отговор
    Само за дънене
  • 10 Краз

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Татра":

    ,,ЗВЕЗДА" бе...,,ЗВЕЗДА"...
  • 11 Татра

    3 0 Отговор
    Звезда е за някой за мен е никоя !!!