23 Юли, 2024 13:32 3 733 7

Ирина Шейк сподели прекрасни кадри по бански от Италия (СНИМКА)

  • ирина шейк-
  • по бански-
  • италия

Моделът не споделя с кого е на почивка

Ирина Шейк сподели прекрасни кадри по бански от Италия (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Моделът Ирина Шейк е на лятна ваканция в Италия и сподели прекрасни кадри на себе си по бански и красотата около нея. За съжаление не споделя с кого е, така че можем само да предполагаме, но и кадрите по бански са достатъчни, пише edna.bg.

За тези, които са пропуснали биографията на Ирина, споделяме, че тя е един от най-известните супер модели в света. За своите 38 години има всички най-престижни модни подиуми в краката си, както и безброй корици, запечатващи красотата ѝ.

Майка е на една дъщеря от Брадли Купър, с когото вече не са заедно, но пък малката Леа е наследила красотата и на двамата, Въпреки че е само на 6 вече има свой собствен моден почерк.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Костя К

    5 5 Отговор
    ТаZi дама нали навсякъде рекламира руския мир и подкрепя военната операция и Путин, защо така все по Италия, Америка, Франция и Англия а не си почива в самая могучая

    Коментиран от #7

  • 2 Ироничен

    10 3 Отговор
    Нищо прекрасно не видях. Ако трябва да и направя комплимент, ще кажа: "Поне не си дебела".
  • 3 мани беги

    5 2 Отговор
    така са курррррррвите
  • 4 Нормален

    5 2 Отговор
    Доста го е одрътила
  • 5 шекер

    6 2 Отговор
    Не е красива, просто за западняците е "екзотична". Иначе е много зла и злопаметна татарка, с която никой нормален мъж не ще да живее - бяга от нея. А съдейки по торбичките - вече и порка, щото осъзнава, че женският й век свършва. Господ да пази мъжете от зли жени!
  • 6 Да,да

    6 2 Отговор
    Друг е на почивка, тя е с него на работа.
  • 7 Шепа малоуомници се правят на тролове

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Костя К":

    Точно таZi дама навсякъде рекламира ЛГБ....+- и в Русия никак не я долюбват. Още по-малко пък я харесват и руски фирми не работят с нея.