26 Август, 2024 11:32 3 496 19

Бивш служител на Пентагона твърди, че САЩ крие четири тела на извънземни

  • пентагона-
  • сащ-
  • америка-
  • извънземни-
  • тела-
  • останки-
  • нло

Останките от извънземните същества са открити още през 1947 г., твърди правителственият служител

Бивш служител на Пентагона твърди, че САЩ крие четири тела на извънземни - 1
Снимка: Shutterstock

Бивш служител на Пентагона, твърди, че правителството на САЩ има останки на четири тела на извънземни същества. Подробностите са разкрити в новата книга с мемоари „Неизбежност: Ловът на НЛО от Пентагона“ на 52-годишния Луис Елизондо.

Елизондо казва, че служители са открили "технология и биологични обекти" от катастрофата в Розуел през 1947 г. Той беше ключов член на Програмата за усъвършенствана аерокосмическа идентификация на заплахи (AATIP) и ръководеше агенцията в продължение на осем години от 2009 до 2017 г., пише Express.

Авторът на книгата изложи собствена теория относно причините за инцидента в Розуел, а също така разкри някои подробности.

„Нашето примитивно EMP (електромагнитен импулс) устройство изглежда някак си ги е закачило, оставяйки ги уязвими“, казва той, цитиран от Блиц.

Мемоарите на Елизондо продължават да подхранват дебата относно наблюденията на НЛО в Съединените щати и какво точно знае американското правителство за живота извън нашата планета. Инцидентът от 1947 г. и последвалите паранормални наблюдения повдигнаха много въпроси през последните 77 години.

Дискусията премина на ново ниво след съобщението за „катастрофа с НЛО“ от високопоставен бивш американски служител Кристофър Мелън. Мъжът, който е служил като заместник-помощник-министър на отбраната по разузнаването по време на епохата на Джордж У. Буш и Бил Клинтън, сподели частично редактирани съобщения от Signal между себе си и неназован служител на разузнаването на своята страница X (бивш Twitter).

В тези съобщения Малън споменава, че дискусия за наблюденията на НЛО се е състояла в Кингсман, Аризона, почти шест години след събитията в Розуел. Според него свидетели разказват за падане на странен обект от небето.

„Работя по този пост от няколко години. Редактирах части от документа, за да защитя самоличността на автора. Наскоро обаче получих писмено разрешение от автора да публикувам. Освен това информацията беше разрешена от Управлението по подготовка на публикациите и проверката на безопасността в Министерството на отбраната (DOPSR)“, – признава Малън.

Бившият служител на Пентагона казва, че прави това, за да помогне на другите да разберат защо такива случаи заслужават разследване.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сикрет сървис

    19 2 Отговор
    Едното още се разхожда, като президент на САЩ👽!
  • 2 Пич

    16 2 Отговор
    Това което започва да ме озадачава , е разкриването на истината !!! И то , от сериозни източници , като офицери от различни служби , НАСА , Пентагона , и подобни !!! Какво ли ни подготвят , или , за какво ли ни подготвят ?!

    Коментиран от #13, #18

  • 3 Тоя

    6 11 Отговор
    Да си пие белината и да си трае
  • 4 Русофил

    5 7 Отговор
    Имаше навремето един биш служител на Пентагона, скончался от прозореца с вик "руснаците идват".Те така
  • 5 Предполагам че и

    7 0 Отговор
    Русия има такава находка. И Русия и съединените щати може би имат не само от един инцидент тела и фрагменти но......

    Коментиран от #19

  • 6 История

    9 8 Отговор
    Телата дори не са най-интересното. Американците имат летящи чинии и могат да ги управляват. Ако стане ТСВ руснаците ще си мислят, че ги нападат извънземните. Докато си играеха на комунизъм и саморазрушаваха СССР "краватите" толкова дръпнаха, че нямат стигане.

    Коментиран от #10, #16

  • 7 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 5 Отговор
    Някакъв написал книга и я рекламира като се позовава на бивш неназован служител от Пентагона, Същото твърди и тукашния сайт. Горките инзвънземни. Все чакат да поумнеем. Има да чааакат, нали?

    Коментиран от #11

  • 8 ТаУмВзе

    6 1 Отговор
    Аз съм си скрил 50 кила Ракия и се опитвам да си намеря салата де! Не ми е лесно ей.

    Коментиран от #15

  • 9 Шеф Плешеф

    8 1 Отговор
    Тая манджа до кога ще я претопляте?
  • 10 Сикрет сървис

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "История":

    Точно така и летящите чинии се наричат "Фризби" и Бай Дън👽 по цял ден ги мята на плажа на извънземното си куче Командир, което не харесва земляни и затова постоянно налита на колегите от сървиса!
  • 11 Абе

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Ти можеш ли да четеш ?! Не е неназован , а е Луис Елизондо ! Ако поне можеш да работиш с Гугъл , ще разбереш кой е той , и кой си ти !
  • 12 Алфи

    5 2 Отговор
    А пък сем. Танер си имат извънземен в гаража.
  • 13 Ти смяташ..

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    НАСА И ПЕНТАГОНА за достоверен източник? 😂😂😂😂

    Коментиран от #17

  • 14 Контроверсия

    2 1 Отговор
    Ватикана отдавна призна извънземните/Е.Т. като боже чеда. Но ако Бог създаде човека по свой образ, в каква графа попадат Е.Т. и много важно - йерархия? хуманоиди - нехуманоиди/дори високо развити - животни -растения. Вероятна теза: бъркат се понятията Бог(в по тесен смисъл Слънцето), Богиня и полубогове(напр. палеоастронавти).
  • 15 Направи си

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    Кисело зеле и сланина.
  • 16 Не бъди наивен,

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "История":

    да вярваш на тези фантасмагории. Те не могат да върнат хората от космическата станция, та ще притежават някаква ултра техника. Нито едните, нито другите го нямат, инак веднага биха се възползвали да доминират над всички останали. Разни хитреци се опитват да изкарат някой лев от любопитството и лековерието на хората. Сигурен съм, че и на луната не са стъпвали хора..
  • 17 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ти смяташ..":

    Естествено ! Те са много по достоверни от твоето незнание ! Интересното е както казах , защо сега говорят , а преди биха убили , за да се мълчи ?!
  • 18 Специална Военна Опсерация

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Подготвят ни за това, да им верваме че САЩ са велики!
    Видиш ли, те имат технология, не от тоя свят!
    Как така, от всички държави на света, точно в САЩ се разбиват всички летящи чинии?!
    И то на полето в Розуел. Там даже небостъргачи няма!
    От другият край на вселената да долетят и бух...
    Право в ръцете на САЩ!
    Само им липсват наивници които да им вярват на небивалиците!
  • 19 ами,

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Предполагам че и":

    Разбира се,че имат и руснаците,че и китайците но не разкриват тайните си. Не само в САЩ има катастрофирали НЛО.