13 Септември, 2024 10:15 2 089 17

Защо Анджелина Джоли не носи разголени дрехи?

  • анджелина джоли-
  • прекалено слаба-
  • критики-
  • дрехи

Тя е принудена да крие фигурата си, защото непрекъснато я критикуват, че е твърде слаба

Защо Анджелина Джоли не носи разголени дрехи? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Анджелина Джоли носи закрити дрехи, защото непрекъснато я критикуват, че е твърде слаба. Запознати казват, че тя реагира твърде емоционално на критиките.

Както съобщава In Touch Weekly, позовавайки се на източник, 49-годишната Джоли е „уморена от безкрайното внимание към тялото ѝ“, така че е принудена да крие фигурата си дори в горещите дни (например, тя носеше кожена пелерина по червения килим на филмовия фестивал във Венеция). В същото време тя няма никакви здравословни проблеми: „Хората около Анджи все още са притеснени, но сега знаят, че не трябва да повдигат тази тема. Тя даде да се разбере, че това е нейният живот, нейното тяло и никой не трябва да задава повече въпроси за това - точка". Съобщава се, че височината на актрисата е 169 сантиметра, а теглото ѝ е не повече от 44 килограма, предава БГНЕС.

Според източника Джоли твърди, че е слаба от детството си и това не я тревожи: „Тя изобщо не е недохранена и десетилетията наред слухове, че е опасно слаба или има някакво хранително разстройство, са неверни и това е твърде жестоко”.

Защо Анджелина Джоли не носи разголени дрехи?
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актрисата обаче, която все още не е разрешила съдебната битка с бившия си съпруг Брад Пит, въпреки че се разделиха през 2016 г., напоследък е подложена на силен стрес. Тя планира да получи номинация за „Оскар“ заради ролята си във филма „Мария“, продуцира няколко нови проекта и се тревожи за сина си Пакс, който наскоро претърпя сериозна катастрофа: „В резултат на това тя провежда срещи сутрин, обед и вечер. От момента, в който се събуди и преди главата ѝ да падне на възглавницата, тя е в пълна бойна готовност." Този стрес също може да е причина за загубата на тегло.

Защо Анджелина Джоли не носи разголени дрехи?
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Припомняме, че не толкова отдавна Джоли представи филма „Мария“ на филмовия фестивал във Венеция, в който изигра главната роля. Тя прекара няколко дни в Италия и смени няколко визии. Бившият ѝ съпруг Брад Пит също беше на същия фестивал, но организаторите подредиха графика така, че двамата да не се засекат. Актьорите все още не са приключили съдебните си спорове, а децата им едно след друго изоставят фамилното име на баща си. Три от тях са осиновени: 22-годишният Мадокс, 20-годишният Пакс и 19-годишната Захара. Другите три са биологични: 18-годишният Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    20 5 Отговор
    Не носи разголени дрехи,защото няма какво да покаже.
  • 2 Анджо

    11 7 Отговор
    Тая нали си отряза гърдите , за това не ходи разхвърляна.
  • 3 ами,

    15 3 Отговор
    Оригинално е да не се разголваш защото разголването по такива събития вече стана такова клише,че мина и в ежедневието.Бианка на КаниеТо си ходи голА навсякъде което е вулгарно.
  • 4 Анджо

    11 6 Отговор
    Тая нали си отряза гърдите , за това не ходи разхвърляна. И не знам защо, но тая никога не съм я харесвал , а всъщност я налагат като голяма красавица.

    Коментиран от #8, #16

  • 5 Гонзовица

    11 3 Отговор
    Що е тъпа. Виж ме мене, от село тръгнах и къде съм са
  • 6 хмм

    8 4 Отговор
    За да не уплаши феновете си.
  • 7 НЯКОЙ

    11 3 Отговор
    И за инфо Шайло е дъщеря им.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 иво

    6 2 Отговор
    От разголеност имат нужда само евтините жени,които освен да заголят тЕло, няма с какво да привлекат вниманието.
  • 10 желязо

    3 2 Отговор
    Наркоманка, караща децата си да сменят пола си.

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Щото

    0 2 Отговор
    няма цици. Е затва
  • 13 СъсипаХа

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "желязо":

    Съсипаха я разни НПО-та обикаляше и ги рекламираше по цял свят. Емоционално е на нулево ниво, но защото имала слава - тя щяла да дава пример на хората пора света. Че то наркобосовете са известни, но не ги пъхат да рекламират и те. След психическото съсипване последва и физическото - сега като се замислиш, добре планувано в джендър политкорекността.... Най-известната актриса си премахна част от половите органи, после и децата и взеха да си сменят половете - яхна вълната и на тази НПИ опорка. Като цяло я канят за всякакви подобни извращения.
  • 14 ха ха Хо

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Анджо":

    Епитетите в коментарите визират единствено нивото на автора си.
  • 15 Учителка

    0 1 Отговор
    Дрехите не могат да бъдат разголени, разголващи-да.
  • 16 ха ха Хо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анджо":

    Дреме и че нЕкакъев безизестник Анджо не я харесвал.
  • 17 Факт

    0 0 Отговор
    Явно е твърде заета. И не си угажда с храната! Малко на море ще и дойде добре, ако няма толкова навлеци наоколо!