Last news in Fakti

28 Март, 2015 16:00 1 230 0

Треньорът на Италия е получил смъртни заплахи

  • антонио конте-
  • карло тавекио-
  • италия-
  • смъртни заплахи-
  • контузия-
  • клаудио маркизио

Конте е обвиняван, че пренатоварва играчите в националния тим

Треньорът на Италия е получил смъртни заплахи - 1
Снимка: БТА/ AP

Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Антонио Конте е получил смъртни заплахи. Това заяви президентът на италианската футболна федерация (FIGC) Карло Тавекио.

Причина за заплахите е травмата на полузащитника Клаудио Маркизио, който се контузи по време на тренировка на „скуадрата” преди мача с България. Това вбеси феновете на Ювентус, които обвиниха Конте за контузията.

Шефът на торинци Джон Елкан нападна Конте, заявявайки, че в тима на „адзурите" играчите се пренатоварват прекалено много.

„Беше много стресиран тази сутрин. След полемиките е получил смъртни заплахи в интернет. Той не е спокоен. Обвиняват го за нещо, за което няма вина”, заяви Тавекио пред Radio Rai.

След направени проверки се оказа, че травмата на Маркизио не е толкова сериозна, каквито бяха предварителните прогнози, и той ще е на разположение на „бианконерите” за четвъртфиналните срещи срещу Монако в Шампионската лига.

Тази вечер от 21:45 часа България приема Италия в европейска квалификация, която ще се изиграе на Националния стадион „Васил Левски” в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА