10 Април, 2015 16:19 926 0

Варна ще приеме мачове от Световната лига по волейбол

  • варна-
  • волейбол-
  • световна лига

Само мачовете с Канада ще се играят в Ботевград

Варна ще приеме мачове от Световната лига по волейбол - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Двореца на културата и спорта във Варна отхвърли по-рано появилите се информации, че съоръжението няма да може да приеме мачовете на България от Световната лига по волейбол.

В момента в залата тече мащабна реконструкция и не беше сигурно, че тя ще бъде завършена на време. Все пак в сайта на съоръжението излезе информация, че то няма да може да приеме само първите две срещи на националния отбор срещу Канада. Те ще се играят в Ботевград.

„Във връзка с публикувана в медиите информация, че Варна няма да може да приеме мачовете от Световната лига по волейбол съобщаваме, че това не отговаря на истината.

Във Варна, в  зала „Конгресна“ на „Дворец на културата и спорта“ ще се проведат всички мачове от програмата на събитието, с изключение на стартовия двубой с Канада, който ще се играе в Ботевград.

Мачовете, които ще се проведат в зала „Конгресна“ са както следва:

 

26-28 ЮНИ 2015 г. – България – Куба

03-05 ЮЛИ 2015 г. – България – Аржентина

10-11 ЮЛИ 2015 г. – ФИНАЛЕН ТУРНИР

Тренировките на националния отбор по волейбол в  Дворец на културата и спорта-Варна стартират на 20 юни.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА