11 Април, 2015 10:59 765 0

Венци Стефанов отново скочи на съдиите

  • стефанов-
  • съдии-
  • джугански-
  • гонзо-
  • левски-
  • славия

Босът реагира заради назначението на Георги Кабаков

Венци Стефанов отново скочи на съдиите - 1
Снимка: БТА
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов избухна срещу решението на Съдийската комисия към БФС да повери столичното дерби с Левски на рефера Георги Кабаков. Според него съдията е приятел на спортния директор на "сините" Георги Иванов.
 
"Много ми е интересно едно - как сложиха комшията на Гонзо - Георги Кабаков, за съдия на мача? Ето това не мога да го разбера. От всички рефери се спряха на него. Чак такава простотия не съм очаквал. След отсъжданията на двубоя с Марек в Дупница дано и този съдия да не се ос*ре. Тогава вече ще взимам сериозни мерки. Няма да допусна повече да се гаврят със Славия. Много уважавам Джугански, но защо слага този съдия на Славия - "Левски"? 
 
Кабаков е от Пловдив, Гонзо също. Не виждам какво ще решим във втората шестица. Повече от седмото място няма накъде. Кабаков можеше да свири всеки друг мач. Джугански сам си залага бомбата, а после пита защо го псуват. Ами освен, че ще го псуват, може да се случи, че и да го бият", категоричен бе босът на "белите", цитиран от "Тема Спорт".
 
"Срещу Марек влизанията на играчите на домакините бяха убийствени, а реферът Георги Давидов показа само няколко жълти картона. А видя, че очите на тези от Марек бяха изцъклени, все едно, че са работили с оксижен три дни. Някои от тях бяха като рекламни агенти на фармацевтичната компания в града", добави в типичния си стил Стефанов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА