Last news in Fakti

11 Април, 2015 16:57 661 0

Суонзи и Евертън си поделиха по точка

  • суонзи-
  • евертън-
  • шелви-
  • ленън-
  • премиършип

„Лебедите“ и „карамелите“ завършиха при резултат 1:1

Суонзи и Евертън си поделиха по точка - 1
Снимка: БТА

Отборите на Суонзи и Евертън не успяха да се победят в среща от 32-рия кръг на Английската висша лига и завършиха наравно при резултат 1:1. Зрителите на „Либърти стейдиъм“ видяха по едно попадение във всяко от полувремената, след като Аарън Ленън даде преднина на гостите в 41-вата минута, а в 69-тата Джонджо Шелви отбеляза дузпа за „лебедите“ и изравни резултата.

Мачът бе равностоен през по-голямата си част, като за това свидетелства и владението на топката - 50 на 50. Абсолютно еднакви бяха цифрите и при официалните предупреждения  - по 3 за всеки отбор. За Суонзи жълти картони получиха Нийл Тейлър, Марвин Емнс и Ашли Уилямс, докато за „карамелите“ декорирани бяха Аарън Ленън, Аруна Коне, както и вратаря Тим Хауърд.

По този начин Суонзи събра 47 точки и е на 8-мо нясто в класирането, продължавайки да се бори за място в европейските турнири, докато евертън остана 12-ти със 38 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА