Last news in Fakti

4 Май, 2015 15:42 715 0

Баждеков иска финалът за Купата да се играе на „Васил Левски“

  • левски-
  • черно море-
  • национален стадион-
  • константин баждеков-
  • купа на българия

Левски ще спори с Черно море за отличието в края на месец май

Баждеков иска финалът за Купата да се играе на „Васил Левски“ - 1
Снимка: БТА

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков предложи финалът за Купата на България между „сините“ и Черно море да се изиграе на Националния стадион „Васил Левски“ в столицата.

Двата тима ще спорят за отличието на в края на месец май, като се споменават датите 24 и 28. Според Баждеков най-добрите условия за провеждане на двубоя са на „Васил Левски“.

Той заяви още, че Левски трябва да плати близо 450 хиляди лева до края на юни.

„Около 130 000 лв. трябва да се платят през май. За юни – 300-350 хил. лева. Важно е дали ще играем в европейските клубни турнири“, каза Баждеков пред журналисти след поднасянето на цветя по повод 72 години от рождението на Георги Аспарухов – Гунди.

Ръководството на „сините“ почете паметта на легендарния футболист с поднасяне на цветя и венци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА