Last news in Fakti

26 Юли, 2015 03:01 789 0

Шаарауи много доволен от трансфера си

  • стефан ел шаарауи-
  • монако-
  • лига 1

Той очаквада рестартира кариерата си в Монако

Шаарауи много доволен от трансфера си - 1
Снимка БТА/АП

Талантливият футболист на Милан Стефан Ел Шаарауи смятъа, че преминаването му в Монако е правилен ход и ще бъде много важно за по-нататъчното му професионално развитие.

Нападателят ще струва на на "монегаските" сумата от 16 милиона евро и ще опита да възроди кариерата си във френската Лига 1.

"Идването ми в Монако бе правилният избор за моята кариера. Тук има чудесна смес от млади и опитни играчи. Уверен съм и смятам, че ще се представя на ниво. Ще бъда напълно готов за срещата от Шампионската лига във вторник и се надявам да помогна на новия си отбор да спечели. Дано се получи добър мач", коментира Фараона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА