24 Ноември, 2015 05:15 862 0

Зидан: Чака ме дълъг път в треньорската професия

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • треньор-
  • бенитес-
  • кастия

В момента водя Кастия, а Бенитес е треньор на Реал Мадрид, заяви легендата

Зинедин Зидан отговори на появилите се спекулации, че може да поеме първия тим на Реал Мадрид. Повод за тях е натискът върху наставника на "Белия балет" Рафа Бенитес след разгромната домакинска загуба от кръвния враг Барселона (0:4) преди няколко дни.

„Аз съм треньор на Кастия, а Бенитес е на първия тим  на Реал, така че нещата са си добре така. Предстои ми да измина дълъг път, а така или иначе един мениджър винаги има какво да научи” заяви той. Неговият тим е вторият отбор на Реал Мадрид. 

„Това, което правя сега, е което правех и като футболист, а именно да върша нещата стъпка по стъпка. Не бързам за никъде. Сегашната ми работа е в Кастия и аз ще продължа да бъда на позицията” изтъкна Зидан, който води тима от лятото на 2014-а. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА