Last news in Fakti

20 Декември, 2015 13:35 734 0

Сестри Стоеви с нов трофей

  • стоеви-
  • трофей-
  • бадминтон

Родното дуо в бадминтона Стефани и Габриела Стоеви спечелиха титлата на двойки на международния турнир по бадминтон в Мерсин (Турция) с награден фонд 15 хиляди долара. Българките победиха на финала представителките на домакините и трети поставени Йозге Байрак и Неслихан Иджит с 21:19, 21:12 за 33 минути.

В първия гейм Байрак и Иджит поведоха с 11:3. След това Стоеви успяха да изравнят при 18:18 и направиха обрат 20:18. Във втората сестрите взеха взеха аванс с 11:5 и 20:9 и без проблеми приключиха двубоя. Това е десета титла за годината за Габриела и Стефани Стоеви, след която по всяка вероятност си осигуриха участие на олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА