Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 21:30 771 0

Гонзо: Мислим за бъдещето на Левски

  • левски-
  • гонзо-
  • бъдещето

Сините привлякоха цели 7 нови футболисти, които да помогнат в битката за титлата

Здравейте г-н Иванов, как върви подготовката на тима? Доволен ли сте от резултатите в контролите на Левски?

Определено. Аз бих казал, че играем по-добре. Спечелихме доста мачове и намираме стила си.

Бяхте доста активни на трансферния пазар. Как виждате бъдещето на новопривлечените чужденци в Левски?

В цялата "А" група не са взети 7 човека, а ние вече сме подписали със седем нови - българи и чужденци, в този труден трансферен прозорец, хора с договори, за някои е платена трансферна сума, други са взети свободни. Напълно нормално е да се привличат по- трудно футболисти, а ние го направихме. Доволен съм и се надявам да сме направили правилния избор.

Искахме Менголо още миналата година по това време, но не се договорихме с Клуж. Лятото отново не успяхме да подпишем с него. Той има нужните качества да вдигне нивото и класата на Левски.

Нар пък е млад и перспективен футболист с добри качества.

Представянето на Лукин в контролите говори само за себе си.

Но все пак се разделихте с Гаджев и Миланов?

Лятото започнахме да правим нов отбор, както се видя бяха освободени голяма част от футболистите и имахме недостиг на играчи.

Живко Миланов си тръгна защото имаше договор с клуба до декември. Уговорката беше такава.

Влади Гаджев си тръгна, след като му изтече договора до декември.

С Белаид имахме уговорка, той си тръгна.

Милиев беше временен вариант.

Нападателите Курдов, Диаби и Китамбала просто не задоволиха очакванията на клуба.

Взехте Венци Христов, а сега се говори че търсите и друг нападател - млад нигериец?

Излизат някакви имена, които не са актуални. Футболистът е гледан от нашите скаути. Има два мача в нигерийския национален отбор, на 20 години е. Визитката му е впечатляваща.

Смятаме, че това е перспектива за бъдещето и не случайно Левски се е насочил към такива играчи.

Менголо е на 22 години, Нар е на 21 години, Божидар Краев е на 18, въпросният централен нападател, чието име ще запазя, защото може да не стане.

Знаете, че когато и трите страни не са подписали, трансферът никога не е сигурен. Той е на 20 години, ние мислим за бъдещето и напред за 1-2-3 години сме начертали план, който следваме.

Отнетите 5 точки ще убият ли надеждата на тима за титлата този сезон?

Винаги се борим за титлата, но става все по-трудно. Щеше да бъде трудно, ако бяхме с еднакви точки с Лудогорец, а сега с 5 точки става още по-трудно. Ще се борим, докато имаме възможност, но това, което се случи с отнемането на точките е катастрофа не само за Левски, то е за българския футбол.

Шампионът на 80% вече ти го предвещаващ по такъв начин – чисто служебно в канцеларии и стаички, а не на терена. За мен не е нормално това нещо да се случва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА