Last news in Fakti

26 Май, 2017 10:28 7 071 1

Футболен национал на България загина в катастрофа

  • загинал-
  • футболист-
  • мартин ковачев
Футболен национал на България загина в катастрофа - 1

Юношата на Берое и футболен национал в младежките формации на България Мартин Ковачев е загинал снощи в катастрофа. Новината бе съобщена от старозагорския клуб.

Инцидентът е станал снощи около 21:30 часа край Стара Загора. 18-годишният Мартин и негов 17-годишен приятел са пътували с "Фолксваген Поло" в посока старозагорското село Богомилово.

В близост до разклона за "Бетонов център", водачът изгубил контрол над автомобила, който навлязъл в насрещната пътна лента, по която се е движил товарен автомобил "Ивеко", управляван от 43 годишен мъж от гр. Стара Загора. При настъпилия челен сблъсък между двете МПС са загинали водачът и пътникът в л.а. "Фолксваген Поло".

Водачът на т.а. "Ивеко" е получил натъртвания.

Ето какво пишат от Берое в официалния си сайт:

С дълбоко прискърбие съобщаваме, че юношата на „Берое“ Мартин Ковачев, който е и национал на България е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие. Ръководството, всички съотборници и служители на „Берое“ изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Марто.

Почивай в мир, приятелю! Ти завинаги ще останеш в нашите сърца!

Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Юноша на „Берое“ от ранна детска възраст. Национал на България за възрастта си в последните три години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Edin

    4 3 Отговор
    Добре че не са затъркали някой невинен