27 Март, 2020 05:15 2 268 2

Манчестър Юнайтед е фаворит за най-скъпия млад футболист в света

  • санчо-
  • борусия дортмунд-
  • цена-
  • купувачи-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед

Високата цена на звездата на Борусия Дортмунд оставя само "червените дяволи" в играта

Манчестър Юнайтед е фаворит за най-скъпия млад футболист в света - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед e големият фаворит за това да спечели трансферната битка за звездата на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо. Редица топ клубове от Европа проявяват интерес към английския талант, но според медиите на Острова неговото желание е да се завърне в родината си и да играе в Премиър лийг. Юнайтед, Ливърпул и Челси бяха идентифицирани като клубовете, които имат най-силен интерес към 20-годишното крило. Според "Мирър" обаче мърсисайдци и лондончани вече са се оттеглили от надпреварата заради цената, която от Борусия (Дортмунд) са поставили на Санчо. Изданието споменава сумата от 120 милиона паунда.

Ако сделката се осъществи, това ще означава, че клубът от "Олд Трафорд" ще счупи досегашния си трансферен рекорд, който все още се държи от Пол Погба, за когото бяха платени 89 милиона паунда през 2016-а.

"Мирър" твърди, че самият Санчо също предпочитал Манчестър Юнайтед пред Ливърпул, защото първо не бил сигурен дали ще се справи с конкуренцията на Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино, а освен това бил привлечен от плановете на Оле Гунар Солскяер да гради млад и перспективен отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йога

    0 4 Отговор
    Всички в МЮ да са Санчовци този клуб залезе след Съра и скоро няма да се възвиси.. Ще се бори за четворката с Челси и други средняци. Ще се радвам да паднат малко огромните заплати на ритнитопковците. Ке- фи ме факта, че вече либерастите няма да водят за ръчица невинни дечица! Даже накараха и съдиите също да водят дечинки.
  • 2 Смях в залата

    1 3 Отговор
    Е ново набутване.Значи не е талант.