Last news in Fakti

1 Април, 2020 16:48 1 146 1

Манчестър Юнайтед започва офанзива за Матайс де Лихт

  • де лихт-
  • интерес-
  • адаптация-
  • трансфер-
  • оферта-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед

Холандецът не успява да се адаптира към италианския футбол

Манчестър Юнайтед започва офанзива за Матайс де Лихт - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед има готовността да подхване офанзива по привличането на Матайс де Лихт от Ювентус, особено ако нидерландецът продължи незадоволителното си представяне в Италия.

Централният бранител се превърна в един от най-обещаващите млади играчи в Европа. През изминалото лято той бе желан от редица топ европейски клубове, но в крайна сметка избра да се присъедини към италианския шампион, а за него бе заплатена сумата от 67.5 милиона паунда. Де Лихт успя да изведе Аякс до полуфинал в Шампионска лига, преди да подпише с Юве.

В Серия А обаче Де Лихт все още не може да се адаптира и не показва най-доброто, на което е способен.

„Червените дяволи“ наблюдават ситуацията и са в готовност да наддават за защитника, ако от Ювентус решат да се разделят с него.

Към този момент мениджърът на Ман Юнайтед Оле Гунар Солкскяер има богат избор в центъра на защитата си. В края на сезона обаче се очаква Крис Смолинг да остане за постоянно в Рома, след като в момента е под наем, а Фил Джоунс по всяка вероятност ще напусне „Олд Трафорд“. Това би накарало Юнайтед да потърси нов централен защитник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Глупости! Ман Юнайтед са с онфазива за чалга певица от Пайнера.