Last news in Fakti

23 Юни, 2020 13:33 1 772 0

Григоре: Изпълнявам договора си с Лудогорец и се връщам в Динамо Букурещ

  • григоре-
  • завръщане-
  • кариера-
  • край-
  • лудогорец-
  • динамо букурещ-
  • договор

"Липсва ми Динамо Букурещ, искам там да завърша своята футболна кариера", заяви румънският защитник

Григоре: Изпълнявам договора си с Лудогорец и се връщам в Динамо Букурещ - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Лудогорец Драгош Григоре заяви пред медиите в родината си Румъния, че планира да изпълни до края договора си с българския шампион. Контрактът на защитника с „орлите“ изтича след две години. Плановете на Григоре след това са да се завърне в Динамо Букурещ и да завърши своята кариера именно там. Той игра за тима от румънската столица в периода 2008-2014 година.

„Имам още две години от договора си в България. Смятам да остана в Лудогорец до края. Липсва ми Динамо Букурещ, искам там да завърша своята футболна кариера. Ако не е възможно да се като футболист да се завърна, тогава бих приел всякаква друга позиция в клуба. Готов съм да помогна на Динамо без значение по какъв начин“, заяви пред ProSport Григоре.

През септември тази година Драгош Григоре ще навърши 34.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА