Last news in Fakti

21 Септември, 2020 12:56 2 077 7

Треньорът на Б36 Торсхавн: В отбора имаме дърводелци, електричари

  • б36 торсхавн-
  • треньор-
  • професия-
  • полупрофесионалисти-
  • цска-
  • лига европа

"Всички сме полупрофесионалисти", призна Якуп А Борг

Наставникът на Б36 Торсхавн Якуп А Борг направи любопитно признание относно своя състав. Както е известно, след три дни тимът от Фарьорските острови ще гостува на ЦСКА на стадион "Българска армия" в Лига Европа. Специалистът признава, че е болен фен на Манчестър Юнайтед. Той помни добре Христо Стоичков и триумфалното представяне на България на Мондиал'94 в САЩ.

"Всички сме полупрофесионалисти. В отбора имаме дърводелци, електричари. Някои са редовни студенти. Аз лично имам автомобилна компания, която се казва "Бирьокт". Продаваме коли с марката KIA. За мен работят 18 души. През 1998 г. бях на 6-дневни проби в Ливърпул. Играх контролен мач до такива имена като Роби Фаулър, Дейвид Джеймс, Стиг Игне Бьорнеби. Справих се добре. Излъгах ги, че съм фен на Тотнъм. Помня големия тим на България от световното в САЩ със Стоичков, Лечков и Балъков. Сега Стоичков е един от тримата съсобственици на ЦСКА, нали така?", каза Якуп А Борг пред "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    5 1 Отговор
    Ам хубаво,че ги помниш ония ,от преди,щото тези няма с какво да бъдат запомнени...
  • 2 Гоуст

    13 2 Отговор
    Не се притеснявай и в ЦСКА има дърводелци
  • 3 Абе

    4 2 Отговор
    Поне ЦСКА изтегли хубав жребий и трябва да ги опъне тия дървари, има шанс да се класира за групите на Лига Европа, което ще си е успех.

    Коментиран от #4

  • 4 Абе

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Треньорът им нарочно се опитва да ни дразни. Но да знаеш, че тия са си повярвали. В последния си мач с АБ са дали почивка на Мелемгард, Прцибилски, Радосавлевич и на Пингел. Какво е общото между тях ли?! Това са точно четиримата, които успяха да вкарат голове в европейските мачове на клуба. Пазят ги за ЦСКА. А щом ги пазят, нещо са намислили. Иначе се правят на лесни. Като добавим Натестад, Фредериксберг и Хайнесен, имат предостатъчно на брой добри играчи да изиграят не лош мач. Явно никак не е случайно, че фарьорските отбори също като ЦСКА могат да побеждават малтийските. Я повторят отношението си към Сиренс, я са си тръгнали преждевременно армейците.
  • 5 В развитите страни

    1 1 Отговор
    всеки има пари да се самоусъвършенства в повече от едно нещо. Там не се приема за нормално футболистите да висят в кафенетата през половината време.

    Коментиран от #6

  • 6 ФК Мура 05

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "В развитите страни":

    Не бе господине, тия просто са аматъори, не са професионални футболисти. Това не им е професия, играят между другото. Професиите ,с които изкарват пари са дърводелци,таксиметрови шофъори,електротехници и др.

    Коментиран от #7

  • 7 Аха, господинчо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФК Мура 05":

    ония там са комедийно разсеяни и непрофесионални, а парите съвсем случайно им растят по дърветата и храстите. Думите ти може да са имали някакво значение през 70-те и 80-те години за страни като Люксембург, Лихтенщайн, Андора и Сан Марино. Че тука сега какво им пречи на електротехниците и автомонтьорите да направят един футболен клуб и да стигнат до третия кръг на ЛЕ, щом така лесно викаш че ставало?! Хвани направи и ти един ФК Трол и виж дали така лесно се бият Левадия и ТНС.